嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦3 j9 H7 y8 ]/ P3 m7 S" D
點同家姐交待呢?
: u1 R, g( o8 }. |9 k; s: _7 J. r

( k+ M' a. L* q

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
  `6 [$ j5 C/ r1 J. t4 O  P; M1 B9 ?4 q9 C7 Q9 r

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
6 r- H# T' T. _; _成條都係啦
, U2 q) j8 g: h0 J6 {0 F# N! W點同家姐交待呢?7 i$ a2 Z( r' b5 g9 _. z9 S' _; `
. \- E) h/ g! ]
* ]" B$ a5 U. i" C
( Y& o+ R/ ~/ N+ V9 J; y: Q9 P
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   1 u# r9 o+ Q& I7 P# ?: D- C9 H" S
成條都係啦+ L. H5 a  L5 T( |
點同家姐交待呢?% t4 @; m" V" W
182072, s6 y, ~4 f0 [
& t: ^9 Q: Q3 F% f0 Y- G

" L$ |  D! K/ @' _3 {伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
) l/ [9 }$ P$ z- h好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
3 Q$ Z6 e7 u" U6 u# n: \

% s+ L$ N  h) P0 T' V# z; Q話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   ) l2 m1 P: ], F. `" ?/ y0 b
成條都係啦  Z' q4 T% r% c4 D
點同家姐交待呢?) E! Y9 ~9 P/ k. n. V
! P; V7 t2 U) ?
9 U1 d8 O" l9 S. T1 o

@4 `* t: r, D! R( S$ m$ i1 e你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
3 a4 x3 t7 ^! z好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
* d, s" m1 }. q9 @7 a5 H" l) e

- F$ t! n9 T0 T+ c9 z不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似