嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦0 Y; i. l8 x' |7 [2 C; G& u; Y1 e. m  x( s
點同家姐交待呢?
6 v3 g2 G+ `8 H5 c! X

[& _( V' _  u) y& w

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
8 B# f# y3 D! @3 |" x
6 E  g2 B9 z* p1 i. ~& I# L[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
* t. f& k) D' n" h2 E& m7 }成條都係啦# A, K/ @( W- f2 I5 m
點同家姐交待呢?  [# E$ `) o* J! W  M' V
182072& L0 B2 b( k3 ^' K& F8 u
" e& ^6 J% R: s6 \& |' l5 g' ~: F; I9 s3 l8 Z
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   " Z! _6 z+ }# H1 I' O8 i# x" p
成條都係啦
8 a& S1 \/ y# E! _! v* D: Q7 _1 V點同家姐交待呢?
& u+ z/ m% f. g' q7 Z2 C# ]* p182072
$ \7 R4 L9 R  U
& E( t% O3 n% Y' a! d

0 R$ t# f- x8 _' Q- }: ^伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   " z7 e4 S* I9 u
, ^, W$ Q, {. c! _; S+ u

, n- S1 {- E. ^$ G  P$ n話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
3 T2 X7 c" ]; Q! f% S' n; G成條都係啦
6 p3 ~3 ^5 F$ u. F9 g點同家姐交待呢?
) ~- x. |( j* W5 L, R# f* M4 n" j182072) ~& N& y6 H8 m) R, Y
1 W9 H7 r. ^1 L# q
# _! W" }8 D: K: J+ T, H你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   0 w+ u+ N" w/ h
: E1 Q6 \+ O9 G/ ~# t* j, W0 @3 p9 p+ _9 t* }* x
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似