嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
! Q5 k% L  |  _- c; a5 L8 v點同家姐交待呢?
$ k) Z( r  D2 x; w; j( A
- O7 w" ~0 l+ G5 u3 s

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你( @8 L+ p, n' W3 Z1 j) l

; n5 j" l% E( r9 O! x2 t[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
. S& w3 w8 N8 D$ W8 l: V2 ^  R0 ~成條都係啦, g, p2 s  O* e- {# H8 u
點同家姐交待呢?
, j7 b) r# q  m) C* }182072* l, S0 ^# c' S. w3 u
6 A" v" L, x. i' R2 \- E

& f4 U* G+ ?: c  U抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
; e. @; S: _, f4 H  L, d3 s0 N" o) L成條都係啦; }, h8 L, s( ?( [0 B
點同家姐交待呢?: L# m0 K) q5 ?6 }/ ^$ ?
! T# j" C! a7 t* n1 g- H; w7 ~; c6 T
& b  k- b3 |' t9 {6 i! O; r% e0 c+ q4 k! ?
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   4 x& z9 t4 v5 B. H0 T
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
8 j8 l% M! v0 `- @  U" O
% a4 v6 x+ F" c5 z7 T# |
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
% {: ^% h3 l3 R8 k; t成條都係啦
) ^0 z6 G* T8 A0 v6 V3 f1 ?- Y9 P點同家姐交待呢?& ^3 f# G, @& o4 f
1820721 u6 W, ^8 i# P" V8 i. r
8 @$ |4 ?. C. i& q
+ c( z: X0 r) f) o* ^
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   7 T" y5 ^; f- y8 B1 T6 ?
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
' W* @$ n) L% e2 P
2 Q  J4 _% ^5 \: o7 N( E1 o, q/ F; B不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似