嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦# \  T9 F* Q' h, T' G$ Q7 Z
點同家姐交待呢?

6 I6 P! y3 z4 p* L" K

$ z! O; L$ {% e* D1 J5 Q

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
& x6 N. N: w& p/ ]4 R& q! v
2 R; F9 P4 L8 v2 ?& T[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   & t, z) n$ d) i8 P
成條都係啦
6 n* h6 @, _! @8 j5 o- q' ~  W點同家姐交待呢?
0 v4 T/ q3 ~% z/ Q; d+ C182072  e8 w5 n3 K% J$ M4 B6 O$ }
, z$ u6 p6 |  l/ t9 V) A- p6 d2 E! j8 _3 s& s
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
3 ^8 _4 u7 \  {9 n3 F% V! [2 n: x成條都係啦
9 n; C+ G  Q- O2 _6 J- b" }點同家姐交待呢?
: D! ?( i% ?# R9 D1 f/ }8 v, ~1820727 \5 v/ b" ^" R0 K
* |! \& i5 r7 W

8 y* s, b( i6 M3 {% R& R伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
" {! j/ i# [( a, i# I+ W好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
! H+ w/ p; J9 r
# t. }6 R* y3 ?7 L4 H話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   0 Z$ F; Z! W( E" Y+ Z# F
成條都係啦
$ p- C: I5 f+ |+ H" Z2 B點同家姐交待呢?
* X. p: ^# w4 m. b. ^$ F; B* |182072
7 Q* p$ d! z/ O  a- ]9 i7 B4 J
' {& v: s/ n/ ^3 X

+ W1 a9 i: d2 a& D4 X, s你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   - e" x" j. C4 i% y2 o* D3 K
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
2 F' h5 H. `8 f1 }

4 u+ e! J. F  @/ O7 y# L  Y9 T) y不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似