嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
$ `" h7 x0 S9 x1 f0 c) f點同家姐交待呢?
+ ~& a& X+ Q' n* e, M4 {# t

4 ~9 S; y2 p7 z" [3 h* i( C

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
; ]; S/ L8 b  c# a
; q* a2 \1 n3 j) @6 N# \, Q[ 本帖最後由 whk 於 2018-9-16 13:16 編輯 ]

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   - P% s# v" `' _6 S6 H
成條都係啦# f* m3 ]% T+ s. X5 y
點同家姐交待呢?
1 L% j2 s/ H4 Y, Z) y# E% c182072
: i  Y# F% C+ z* }9 O
8 c3 ~- o6 F  J, r7 I
, T6 ?  O( j2 e- h1 k0 {5 I5 ?% t
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   9 g5 }" q, J9 a9 B
成條都係啦
9 ]$ Y: v9 Q7 i9 H( L點同家姐交待呢?
0 J8 t- [# q7 ]1 Z, }7 w182072' H% j8 O* Z. T0 [* j2 N9 H
3 z3 ^' t& P& T- Q. ]
# q5 d, c9 n' Y. u8 S$ g伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   1 ?* s6 |2 e  g' Z+ D" f
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
( y+ ?  y9 [! H" s9 k+ F5 i; B' f* G" m2 n/ i$ B
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   
$ k, Z) c- v) Q/ A2 n成條都係啦9 o3 g9 p$ B: N" G1 I% X
點同家姐交待呢?' h, X2 ^) v5 s
1820723 K0 F7 _( r  L* l7 _( x
; T: J6 {5 |8 ^4 W% h* `! J2 l. \$ C1 o
你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
  q8 ~3 B5 x- x. k# q好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
9 i/ t% N5 s7 U) M: ^1 q5 k
1 P7 X/ F3 P6 V4 x+ h, ]2 S/ p4 i
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似