嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐新買的底底(12P)

姐姐新買的底底(12P)

姐姐最近入左新貨,當然給大家鑑賞一下啦!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 20:50 發表   
% A) N1 z/ p( z- l& ]: D姐姐最近入左新貨,當然給大家鑑賞一下啦!
& X! i4 e5 ^; ~/ H( O) u
; G( O6 R+ I% A1 D6 U, V* r我愛第二条

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 21:45 發表   - n8 o# o& K) ?2 N8 |3 Y

) R5 i/ X' O8 Z2 l. ~/ N6 g8 k. I3 B1 ^, M; v- {
我愛第二条
1 |" A; C% d9 P& W  O我都喜歡頭兩款,質地滑身幾舒服下…

想問一下丁字前面包唔住點算啊⋯我還是鍾意有壓逼感緊滴嘅

頭兩條想知咩牌子
" m9 \- T3 p0 I" {+ X只係知最尾果條係68

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 21:45 發表   
1 l/ n+ Z7 L) b' n9 W1 W' `3 T/ k6 p' A
  b( {* {! b/ S  w  c: g
我愛第二条
, R0 E7 z% e0 i3 L+ o
+ N8 |! T$ G6 Y, q
你姐姐有眼光,但小心,不要給她知道

Wwo。全部是細帶。
, O; n9 H$ c8 ~1 X7 h( B. `6 a$ F8 R( ?6 n) _' |
I love the t back
  W* V& O" J- X) a3 h及最後那條。& M$ p( m4 L- c' E7 r6 n. L
& s) t4 l+ V, e) C3 [4 z7 p
全部都是細碼,你有冇想,試試看' H* J- U3 r6 O( Y4 s0 c
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 22:12 發表   3 A6 J/ \+ [  }4 }! N: [- C
' X; t1 S7 Z: J
我都喜歡頭兩款,質地滑身幾舒服下…
7 f  m) {2 C* a: G+ D9 X  ]+ N

5 }- O9 Q% G; H0 |( M頭兩條,是一樣,只是顏色吾同。+ v3 S, m+ l3 m; c; \7 h  @% e

: Q8 W: l! p' k  s有冇買 bra bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 skyuphuman 於 2018-9-28 22:47 發表   3 n" [0 S; b2 E
想問一下丁字前面包唔住點算啊⋯我還是鍾意有壓逼感緊滴嘅
% u% L$ C  `% a
壓得耐蛋蛋會痛啊!

引用:
原帖由 jj2343234 於 2018-9-28 23:21 發表   
9 i- _7 x8 E, O- _  z頭兩條想知咩牌子
: u: F' y! e$ ~! O* D0 \! M只係知最尾果條係68
6 V3 r+ x: S6 |  U
我睇過係雜牌貨黎…

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 23:38 發表   . c: I5 s! {4 W5 b8 J
4 h- u" x: c" J: J, {/ f

- E) Q, u  L& k$ t6 J( u/ d你姐姐有眼光,但小心,不要給她知道
" `- h: w) C+ F% x
我會了,我都驚佢知道…

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:58 發表   
, W9 Y2 P- C1 f7 E7 q
9 G! J! U5 E  z我會了,我都驚佢知道…
& q* z7 e5 k* x" t$ h( W% {( ]; G
你什樣會知道,她買了新的 ?
. \2 M& m6 h! k( u; i8 ^
7 s% j5 i/ S/ _" O# ^吾通你時刻去找?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-9-28 23:47 發表   
% ]9 i1 R+ f, i) \
; N  B* D: _9 I8 \5 b& \3 K9 G
8 B) V3 M1 G9 Q% M+ n% G1 i頭兩條,是一樣,只是顏色吾同。8 }5 \& f1 o+ G5 l# S

* K$ Z$ F! s/ X2 S& ~+ }有冇買 bra bra 呢 ?
/ U4 l8 c* @' k# c7 p對啊,同色唔同款…bra bra無時間影唔到相啊…

引用:
原帖由 misslady 於 2018-9-28 23:59 發表   + h1 g4 R$ I# d/ ]3 Q6 i

5 w0 ^) N7 \4 K( H
; X6 p- v9 ^9 r! C你什樣會知道,她買了新的 ?
+ k9 l( W# U4 c; L
$ E6 X3 H8 M* Y3 U* B' A) H吾通你時刻去找?
0 D$ e( X2 C% N; C$ A我趁佢去沖涼先影到底底咋…

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:54 發表   
7 I/ X9 V) z' Y/ S
4 h) V) Y: s" V3 b; S0 X壓得耐蛋蛋會痛啊!
6 ]1 @3 ], @. F0 i# a. N) c, ^
7 d) E  o% u8 x  V我都會呀,真係煩

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-29 00:01 發表   / k6 T; C" R; G
# F$ [" a& ]) ]4 r
對啊,同色唔同款…bra bra無時間影唔到相啊…
4 `# T$ e) s6 p. ^3 Z7 R
. W/ B6 l! L9 ?
在興趣看。7 k, ^0 i/ s' k* T
等待,一定有機會 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-29 00:03 發表   " E! t# s# p- f6 j' D# u9 n

4 ^$ J2 `3 H! B# L1 u我趁佢去沖涼先影到底底咋…
  o( `8 G! D. g, |- z

1 b; D$ O; X+ \. C( n4 k大把機會,吾使心急。6 U3 }- I: F+ H* c( U

* v7 ]% ?( Q: L( }4 e; f除非她,房上鎖 2 @# L8 k4 F: P8 _6 Q, ?$ W5 ^7 B
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:56 發表   # m' Z. T3 C9 R* E" Q

# F+ M7 z+ q. g2 D& V我睇過係雜牌貨黎…
) V2 d9 D; K9 |6 l3 a7 j8 T
哈哈, 有時呢d非名牌既, 條褲邊仲好睇過d名牌, 仲要絲質滑底

引用:
原帖由 jj2343234 於 2018-9-29 00:35 發表   6 G0 y% k) D' D

- d* @% O, _' ?% G  a1 U哈哈, 有時呢d非名牌既, 條褲邊仲好睇過d名牌, 仲要絲質滑底
' L) ]0 |6 {) I8 K& C' f8 Y! w3 p2 b) j
希望吾好洗多幾次,走樣。
享受 一分一秒的 CD