嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

姐姐新買的底底(12P)

姐姐新買的底底(12P)

姐姐最近入左新貨,當然給大家鑑賞一下啦!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 20:50 發表   - w( E8 e" ]: {( h4 L4 X) Q
姐姐最近入左新貨,當然給大家鑑賞一下啦!
( w. u8 N. A! q* P+ _

& U$ b0 E; {5 v9 ]我愛第二条

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 21:45 發表   
% k) z% H  Y- i2 Q6 [7 C: v2 v/ R9 f! \( C3 d. a1 r
! w$ {# L4 d# t
我愛第二条
" F& {0 I. z2 S$ y1 J( u
我都喜歡頭兩款,質地滑身幾舒服下…

想問一下丁字前面包唔住點算啊⋯我還是鍾意有壓逼感緊滴嘅

頭兩條想知咩牌子 * R( b$ p" X* u0 Z/ F. ?
只係知最尾果條係68

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 21:45 發表   # {" O6 u& n6 p, j7 I! m& O- L

+ R8 w7 N! H% P  L4 N$ @7 Q" j( ^! Z5 B$ d& {
我愛第二条
, ^1 Y/ g% U/ J# |$ N- j4 N6 [2 D  t+ I1 `4 s0 U
你姐姐有眼光,但小心,不要給她知道

Wwo。全部是細帶。
( V( t4 s, N5 u, ?$ C: a. L* H9 D# R" C! k) Q- r
I love the t back 0 l: a: s" o* q$ H6 x9 a, `7 e
及最後那條。. k  g/ {# G2 d5 p  h
( m% y4 V& u( m& d$ R4 s% g$ Y
全部都是細碼,你有冇想,試試看( a0 V; ^0 Q/ i
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 22:12 發表   
7 O# R2 F: C5 t5 k- I& U4 K7 q+ r8 I8 |
我都喜歡頭兩款,質地滑身幾舒服下…
- X# ^8 ^* z& v+ O2 s2 `# h9 V% p
頭兩條,是一樣,只是顏色吾同。
2 H& E2 r, Q* w- K, V8 L* H0 z/ b  j" t2 Z
有冇買 bra bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 skyuphuman 於 2018-9-28 22:47 發表   ! Q8 ?5 k$ [" E8 Q/ A8 m
想問一下丁字前面包唔住點算啊⋯我還是鍾意有壓逼感緊滴嘅
1 y% W( i. J% s+ ^! M+ }( s壓得耐蛋蛋會痛啊!

引用:
原帖由 jj2343234 於 2018-9-28 23:21 發表   
2 n  ~6 A' L; w& n$ U0 E4 J# G( }頭兩條想知咩牌子
: w6 L! B% e6 g5 ?0 l4 ?8 M只係知最尾果條係68
0 E" ^4 \9 o; h! |6 j" w
我睇過係雜牌貨黎…

引用:
原帖由 joey221 於 2018-9-28 23:38 發表   * n9 h# Z4 U8 v$ z" r  Z% h

6 j$ R4 w* }1 I0 C) G# G) g" f. a* {7 N4 q; a4 O! Y
你姐姐有眼光,但小心,不要給她知道
! e: n, x' U6 Y5 A# D; `我會了,我都驚佢知道…

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:58 發表   
. w, k3 N3 R$ t& S$ \5 e5 N$ W5 y) B+ ^/ I9 }" m, g. b# i5 u; C
我會了,我都驚佢知道…
' `" B$ ], u5 m4 |! t* H1 }  p# `

8 c1 C2 Y; R4 v2 H9 p( @你什樣會知道,她買了新的 ?
# O* U3 h, A/ K* a* p2 e/ |$ u
7 N; ^2 j5 ?2 @  j( Q吾通你時刻去找?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-9-28 23:47 發表   " e- M2 B+ b& K# t) `. l

( w1 C/ ?0 \* i- z7 ?
% ~& ~/ Q" X! n頭兩條,是一樣,只是顏色吾同。- d; ^6 t" y# Z# W# A7 Q2 m2 y& }
8 m; K6 o. x" Y# Q* t
有冇買 bra bra 呢 ?
! I1 ?* w/ V3 s6 E
對啊,同色唔同款…bra bra無時間影唔到相啊…

引用:
原帖由 misslady 於 2018-9-28 23:59 發表   + W* u2 D( S  Z
7 u% @6 ]" T) e. b$ ^( A- {
7 t7 u! Q/ w! ~  {
你什樣會知道,她買了新的 ?. |9 Y. q( \5 W% u
5 `+ M/ |0 d! A
吾通你時刻去找?
. X9 M& q. B5 R% k% K
我趁佢去沖涼先影到底底咋…

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:54 發表   
4 T6 i0 z' Z4 l6 F) L7 m! [  L- I
壓得耐蛋蛋會痛啊!
6 w& v  s5 ?' Y; {( S; V" t2 j& v$ |9 T8 \
我都會呀,真係煩

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-29 00:01 發表   
3 e; A! O# K3 E2 B/ o& r
) F$ |' @% y: ^# V對啊,同色唔同款…bra bra無時間影唔到相啊…
/ U, b  [; H0 w) T* c( {) i! w8 t5 V5 T9 @% P; o2 r; {9 i8 P
在興趣看。
2 z+ I* _; k/ m/ N0 X1 \( U" g等待,一定有機會 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-29 00:03 發表   
) H$ ]) v. r3 P1 W& Q+ w7 W# K- h. H, F
我趁佢去沖涼先影到底底咋…
  \0 n6 _8 \% W5 R8 ~) u/ I2 x* E5 c& C& |1 X5 c5 x% e" y
大把機會,吾使心急。5 j* i9 F' y& B- b

- V5 X! ?/ s& q( q6 \+ ]除非她,房上鎖
! W) w# L( U  K, S(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 web88 於 2018-9-28 23:56 發表   ' i% f5 K' A" o' q' X
5 I+ u# c5 y7 F# E/ h
我睇過係雜牌貨黎…
1 ]# I$ w) a7 ~哈哈, 有時呢d非名牌既, 條褲邊仲好睇過d名牌, 仲要絲質滑底

引用:
原帖由 jj2343234 於 2018-9-29 00:35 發表   5 h) p- K4 m; T  S9 O+ G

& z6 ?, \- ]1 _! p+ i3 }哈哈, 有時呢d非名牌既, 條褲邊仲好睇過d名牌, 仲要絲質滑底
# f0 a  D/ L( e  @. I
' C. q4 s1 Q5 J! m- r9 T& r& P. W
希望吾好洗多幾次,走樣。
享受 一分一秒的 CD