嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家收藏咗幾多條校服裙?

2手唔會有漬咩

得4套咋,偷偷收櫃頂

引用:
原帖由 cdelli629 於 2018-10-30 21:53 發表   
0 o. l1 p- z* s& a/ V3 V越黎越多家長要學生証明先肯賣
; n) j. v/ S* k  \* J8 O4 E3 q4 i5 f
全新及二手加埋應有半百
- s0 H; H/ O0 z# z0 ~8 m' E  j/ W其實唔使好多位、半邊櫃都仲有位用( ͡° ͜ʖ ͡°)

引用:
原帖由 Joesphine 於 2018-11-3 00:19 發表   . P4 t1 V. `. P6 C
2手唔會有漬咩
+ L% v( K; [- h8 e: ?有少少啦、不過呢啲先真係校園味(^_-)

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-3 00:15 發表   ! Y' ?4 V6 J+ O. p
9條...全部2nd hand0 B, y8 d. ~% n+ t
3條係上網買衫果時問個賣家幫佢收'4條係個frd grad左想掉 我借d意話環保,拎佢d校裙黎做DIY叫佢畀我'另外2條係fb見到有人grad左free出黎
* [2 q% p) v+ ^! D; E0 g0 {
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-11-3 22:52 發表   
( |- `7 b, H8 ~* U8 y( p3 ~4 Z0 I! R( [
都好好喎⋯⋯尢其氹番嚟嗰4條(*^_^*)
6 m1 w5 s* E5 I- G& j" D
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...) J& G9 F/ n- x
著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   3 D: v0 D. Y# T& t* \
4 G, \- H% E7 J9 S  Z
Haha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...: n# |* I* M' J/ J
著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
: I; y  H5 T- I3 C7 H, z咁又正係好正喎 聽見到想搵條校服嚟
9 i7 x. r5 a9 {- }+ D6 N" F+ t8 {
9 v8 B4 D- N% {5 v3 L8 d/ u[ 本帖最後由 mimiwong 於 2018-11-5 22:06 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2018-10-29 17:47 發表   
! s8 B; ~; O& T+ P/ Y我自己就有約一百條二手校服裙、都係上網直接同女生收的、超好味同超舒服🤤
0 m" G$ W$ X" O0 L/ g; R
4 h$ ]; N) |. H5 z8 f4 K9 M. `! z以前有掉了,因穿著不好看

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-5 22:06 發表   
! y5 m/ a+ C9 y& Q; c* n0 y& N' r# M/ x8 ^* j
# [, ~- T- t+ ]7 c- F
以前有掉了,因穿著不好看
2 I0 K- U8 Y0 j" o我著上都唔好睇不過好舒服

得5套夏季,無位擺,唔敢買太多

一百條咁多。, D3 C, g1 B1 J5 W# o# Q) C
仲未有第一條

引用:
原帖由 hf-1141 於 2019-2-27 03:11 發表   
  t0 X& S" s" x7 A一百條咁多。& ~) w, Q6 Y# Q5 s8 X4 g6 n3 W
仲未有第一條
& d, }6 ^7 g- c2 Y6 U2 I, b咁要加油啦、二手校服係超正架

我都過左百條,多到要買個櫃儲起佢
Whatsapp: 67676070 方便交流

好多' {7 _" Z8 d! {' y" q3 E3 [. M
有啲已經唔記得放咗係邊
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 Chloe_0 於 2018-11-4 23:19 發表   9 T1 `" o2 L7 C. ^% v

% q5 _& [1 N9 SHaha係吖 果次上佢屋企咁岩執緊衣櫃,咪問佢果幾條校裙會點樣處置囉....點知佢話遲d會當垃圾掉 仲唔即刻諗計帶佢走咩...
  G+ ?/ U) j: ?  @3 y7 @, u著左6年 勁殘 有汗漬 仲連埋PE衫褲 冷衫果D畀我
& D4 L# d) D- B3 D咁係邊間學校的校服呀?