嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 4 H2 ]7 e; x  ?- @# C; w4 n
睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊
+ b' t/ p/ [( b% {. S( l  r
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   4 x7 ~) }/ d& ?  A
唔错,不过点买到啊; Y5 E1 {1 [! `9 I$ u" B( v
8 Z2 B$ Z! ]9 x8 P好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   2 S* ^+ Y6 ~! b( G
尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
, W: a3 D) D" W% I/ G, L著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   
2 O. A+ o' }/ r' y; \這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 0 s$ M2 m8 t! `6 ]
睇番標籤係墨西哥製造
8 ^; ~) F- G& m5 f. ^% }7 f
" J/ s4 S4 w6 H+ z6 C# _
紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\"
! }- v( z  X, d: r是 satin  用料 ?
  ]: a+ [# N3 S: c聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   3 f  q' j8 K: G1 ~. c+ \$ x

( n7 E. c6 k% c
; y# P' ?, g) W" R: d紅色火熱的
8 P2 ~: k' w5 n( m1 d4 Y- x當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   
: [8 r$ W- {9 C3 e, `5 S/ R' h+ E很漂亮
: x) M7 G( h5 I9 \4 S4 g/ @幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   & J% m) v4 Z6 c% l" ^' m

: R) g5 s5 R* z" B( x) a當年係新年前購入…
5 F0 u) f( l4 h, f+ m1 p+ L3 D, W# a; W4 ?5 f" O9 t/ j
有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   1 h  f( T$ {6 Q/ {/ U) c0 X

4 c/ P) I( c6 L- f  a$ ^/ I; N7 U
有冇,也買 bra ?
8 @8 n# Z* ?& |$ A+ Y這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   
5 \6 s5 `" \3 o' V) n8 x  d2 R- g4 a: y5 Q% t
這個無…
* f! i7 i8 [4 ]2 E. R+ E
- u" n# E/ e8 m9 \4 L可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot