嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 5 m3 W$ u4 L8 U/ D8 V* M
睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊
4 P1 h) V* @1 A2 G
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
3 f1 m$ t6 w7 [4 n% r+ n0 b唔错,不过点买到啊, h5 o( B0 o$ v/ R# ^& l( i/ j
" n" d: n" D- S+ G* U! Q% q5 \  R# X好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   
' V7 Z' k: D, q  }. D& ]2 [9 s+ q/ Q尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
; w: J6 N- H! v6 w; r! M' b著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   
" P9 \+ g$ j! q. Q9 N/ Q# N% \4 G這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 + |. I0 k  y/ C. u+ P2 ]- s+ r
睇番標籤係墨西哥製造
# _8 A3 Z+ C9 m; [
" S4 w0 y4 G3 N紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\"
5 i) B9 O/ D7 o  t是 satin  用料 ?
1 P+ e4 G- h- }( f, Q8 g/ \; y
聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   
1 q3 X+ Y- m) Y8 N, q& F/ p
7 D$ F" l! J! G7 x- X) \0 T$ E" {( ]8 E
紅色火熱的
/ w: X0 d5 a* W" w當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   2 z+ w* m5 y7 C( \$ @
很漂亮
8 E0 j# q6 T% M' ^8 l
幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   + F+ f% g5 `  f$ `8 J7 e

1 Y. G. E: C* `當年係新年前購入…
; r+ d! u( F8 u( Y" n; e# s& J
' Y5 m: Z; w) e1 C
有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   * f: v$ J, X' L
8 j) j7 Z0 U% ?# @7 r9 ~

: w* Y! ~9 A: n) j; s有冇,也買 bra ?
  K/ f5 K7 z1 O  U這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   
& a: \; I' L1 E8 E+ [5 S- e! P& k' j, u  z. R4 j, z3 M
這個無…
8 z: ~# [  c: `) A/ t/ \7 P
- _0 b' R5 F4 I) T7 r# R0 z, E可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot