嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 : h2 m# w+ H6 ^( B4 ]/ \( {
睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊" Z2 j4 r5 i& r' a
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
* g6 w5 S6 k5 z3 z, Q  d唔错,不过点买到啊8 x$ g6 {  ~% f6 Q/ F
) i4 L& H+ k1 m6 S$ j+ S/ j3 M6 a1 e; m
好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   ) w6 z9 \: M/ b8 Y) a6 R  M9 ]
尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
7 k3 v; S# Q  n著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表     F: N, b& r( F* {2 @/ z
這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 + s$ c+ q: B4 W! J6 ~
睇番標籤係墨西哥製造
4 m  S  h' l. c6 G- m# u& |+ z/ Q  T# r8 \2 K1 a
紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\"
. ^' V0 j' H: E1 g是 satin  用料 ?
2 K0 X; |" O% M6 g8 ?8 P聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   & u" |( D; ~* _, o2 X

; p7 Y1 K/ z" }: y, i& z0 H
! b* n+ v; |, P* M- x! O# L紅色火熱的
, L5 @# ?+ H3 ?- B4 m! w當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   $ s$ |% y( w4 V1 s2 `
很漂亮
  }1 r# [9 F* y6 d+ Z2 Q
幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   
$ x$ S4 @$ p: Q$ I! K/ |; x0 G5 G' O
當年係新年前購入…
- o1 z. K8 `9 _. O' J1 U
/ E, e  }" c( S3 h9 {+ c3 x' G2 J8 F有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   
6 V2 P9 g8 ]$ I
7 W+ p  s6 N# }) H8 g4 z0 ]# J% E3 k2 r
1 s' V/ I5 a" K% E9 D有冇,也買 bra ?
$ f; c; D# N- k5 V這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   8 E0 g* F( D- @3 P
$ _* P9 a! ~% _9 S; A
這個無…
+ S- K2 ]; _0 U' b* M& N4 |

2 m! A( N' M) h5 z" X1 a! H可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot