嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我的第一條victoria's secret內褲

我的第一條victoria's secret內褲

這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 0 |/ h# q, b( _8 `
睇番標籤係墨西哥製造
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔错,不过点买到啊. C7 ]3 D& R/ S. `& N3 l* u
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2018-11-10 22:43 發表   
: {# d. k) ^$ L; U% ^唔错,不过点买到啊
  Z  |% I7 b8 C/ K( y4 }
. K' [* t* A1 c& r* [, n好多年前我係奇摩拍賣購買既

尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好

引用:
原帖由 alpha2008 於 2018-11-11 22:03 發表   ; j$ B$ H) d; r
尼龍唔會唔舒服嗎??還是名牌好
2 Z( Q- D2 T4 r9 a! `# @# j9 ~
著上身非常舒服,有牌子貴d都值得買黎試試架。

是 satin  用料 ?
享受 一分一秒的 CD

很漂亮

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-10 18:19 發表   
& ^! f3 @- d' Q  y% Y這條底底主要材料以尼龍為主,但比其他品牌既尼龍底褲好著,除了更加滑身之外,係而加天氣下唔會焗身。 7 @) B/ P  D0 _( s- s
睇番標籤係墨西哥製造
+ g8 E2 Q( V8 I. Y: F; ]

3 }$ i1 L6 l1 u7 n# R# E紅色火熱的

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 15:54 發表   \"\"
( V, Y8 T8 G. j: ]是 satin  用料 ?
3 t7 o- R0 X! z' X! E! c9 N3 o
聚瓏加尼龍,非常幼滑…比普通尼龍滑好多…好舒服

引用:
原帖由 joey221 於 2018-11-12 18:19 發表   ( q! y/ M' s& Q# [: [9 j9 k
; o' E: X; q, B" _% |; m5 ^1 L
) b8 w  l% H  s; J1 x5 W/ |) T% w) N8 |
紅色火熱的
( ?  n5 ~- z/ X+ x& M1 t2 d當年係新年前購入…

引用:
原帖由 q2g3 於 2018-11-12 16:00 發表   ' K5 {4 F& D* u5 f, N) h9 u
很漂亮
! x( x/ ?& o! `幾靚架!

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-12 21:52 發表   
! p+ \1 ?: _! a( Z  L' v5 Z/ x. ]1 ^% z6 v8 k0 N
當年係新年前購入…
4 u: b5 `1 {1 ~) ~( f4 O% F
% `0 q# a2 t: g& _+ O有冇,也買 bra ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2018-11-12 22:37 發表   
$ ?% _% _& ?+ G" ^
/ O' W6 o5 p! |3 ^0 {( O# f7 O2 x" E9 O/ `$ I( {, ~. V6 D
有冇,也買 bra ?
7 R% R6 A" S- {. q這個無…

引用:
原帖由 web88 於 2018-11-13 10:08 發表   ' @( z& D, w$ ]6 `

( k$ }6 Q, ?5 F0 _4 t這個無…
1 [7 D: S. s: Q* B  U
8 Y% R. }  X4 [' @8 A可惜,可惜。
享受 一分一秒的 CD

very sexy and hot