嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?
, ~: q4 W- y2 r; {0 ~. ?( @有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   ) T6 q/ o) u4 V: I2 v
開到幾點?星期六日都開?
: V: t, B1 I9 ]* }- k  \有冇婆仔鞋買?
( }" \; q1 U" Q0 h! Z

2 q1 e. A, t1 L' _: R/ `六日就唔知
& p% `! f9 l( T8 G鞋就無喇 但有襪 底衫
9 X9 h' d0 E: C) a2 z8 i+ d, K要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?5 O3 }6 |) h2 ]2 U2 Q6 H7 A( \
0 `4 |0 N  L- y5 Q, p. P
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   
5 X. P7 A5 X5 g+ v# ~6 W/ `
# \2 `6 M) `( g( J' m0 U) r- D- e( w0 ^1 i4 L
六日就唔知
" x2 k, L* h- y3 a& \鞋就無喇 但有襪 底衫( }/ H  a3 g: r8 a$ W
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   
# C" }" z$ j2 C& ^9 l0 o' v  h衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?9 V! x" M, P7 Z
4 J1 Q1 v# P9 z. J2 p
* K; e) w! `- v: _我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去- o/ N1 g7 R+ K* v1 J- n
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   8 L7 D! a2 o1 V8 e& I3 t6 A
! F/ ]; f8 D" W+ R* Z+ e9 ]3 u
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去
( L* w; H, E0 k2 {* a中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
5 B2 S. I/ z( p. w' w$ N: C( A( u) X5 ^" b" j8 D0 n6 f
睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過... 3 w8 A- X2 m9 E( }2 ]
反而係去左呢間% s4 z, n! g8 d' ~1 h% n! M4 p
# O+ N9 p, G, h
9 F7 w8 G2 `9 `2 K- R% [. b- S  y- w

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   
: O9 j5 W' W8 e# r" {) J$ c! H男性入去買校服冇難度?
; |- Z/ g2 w* d' X8 w# c( Q
昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   ' ^4 H3 {8 u8 S, H' C
有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
$ C) Q; s, W" A( z好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工6 c7 q! Z! H6 r- v
5 u8 r' \/ A* e6 U$ `

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
) B! h5 U" }2 I6 C* E6 a佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻% Z0 g4 `: Q; [* v
佛系開工,賣一件小一件
: ^5 J5 J: I8 G

4 x  O. o7 F! k9 _係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
8 _3 O& `, X$ y. L! c2 y% x
2 l, ?: G( ~% r  u[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-12 02:42 編輯 ]