嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺, M" O( c" }% A0 c6 b
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
2 P( }: J) W' x; O著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,. Y  \7 C. `9 A6 d+ j& z2 W# p: p
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。. S3 U+ x+ O& s) u" ~4 |  d7 E( C
昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
9 g- @! Y2 U/ B. G; Q4 v' `& g6 p
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   9 f# Z7 f9 ~  L  J7 h# m7 a- |7 y
近來每晚都著校來睡覺
' [0 o) S2 U; G6 ~/ [) C1 I- K) Y好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
! X: ^. w* W' y* K) G: V: H著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
% j: o9 l: d5 k9 D( M6 D其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。5 {) r, q0 I% F" o' N
昨晚發夢竟然 ...
# L8 g, P5 A. ?+ ]" A
8 r4 k; H3 u, f著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   
; k+ I; [0 i/ W$ k打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
2 t$ q5 ?; p+ f- ~2 F' t+ s3 s
有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   9 t1 X- }& R$ b% P
我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
( d& e/ G1 g) T$ O0 R9 K! z2 A2 R' M( n( ^6 c
, Q) u  X, D7 z0 j# B8 O6 A
著,邊間多?
" J, q0 I! C) t! C+ P我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
& i6 E: C2 _+ c4 S) w現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)
) U3 n- y) U( R有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。
! `4 ]4 }' P- S: ]有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)
0 |% P8 g- p: Y' O) i最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   4 I) O* t& k$ M% g, F5 [& I
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
( j  O5 o" M( c現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
) w0 f( y2 g5 d4 P- p, |5 g$ \* V; b質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   8 d: r: M/ M& b9 p
會唔會輪住著?
  z" D/ h' Q" W1 D0 V3 @7 T: p+ |
過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表     Q& J1 ]  e2 ?6 j9 N
7 t9 o  a5 g% S4 I6 V! M' t. A4 G現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
5 W& s9 k8 y1 g+ h2 `/ E: o( t我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的0 [# ]' y; F4 {
覺得自己舒服便可% }" }& n3 L: G( n
睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   . u( E2 b7 }2 v. v5 _
搵到喜愛的8 x) K& ]1 H& H$ k- f
覺得自己舒服便可, d9 R% B1 n' a6 ]( x
睡覺最重要是舒服
) t9 j5 g) o; [. r4 n' g" w4 |$ o. d! W
無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   8 \  J# l- t, E
鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   8 E0 @, }- B1 O1 t% W" R) r

/ K. E0 [! D( m5 ?4 h我比較喜歡著住瞓
. b# N$ d+ C& G& k  o/ x7 V6 d9 b' M" y7 W+ r2 O
咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   2 D7 Z2 S7 i3 I  Y3 {

' w8 w( J1 r9 f& ]2 ]3 r
" d( }8 \& i5 N7 G7 a咁有冇著底裙?
# _9 y; F7 v7 _& M) _& ]
沒有,我要體貼一啲