嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺5 N. u% d+ Z- e5 k0 ?0 F
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
+ f' U' A1 l  t( c  e著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
, i1 }5 E8 Z) ]" f' x其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
% V* C- h  s6 J6 H! k) f1 k; J昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢4 ]  h4 B8 L0 }) U. T+ M' P8 T
, M( U$ \2 \7 w& e$ {) d0 a
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   
8 Y# r' m& Q3 \8 ?8 K- N( k. V- P近來每晚都著校來睡覺( q  N% I% z1 d! n
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。! k: f, [* z3 u! Y
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,; p; n1 E1 O+ o/ @) @" J
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。) B, R: {+ l& [
昨晚發夢竟然 ...
. A( F8 a7 D( B3 g- V  \

* g2 s3 N5 h% D# ^# W! @3 _+ D著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   * `1 c7 N1 g$ [& ]9 [
打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
6 O! M, |# A4 b, K/ \9 w5 r7 K
有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   
9 U+ F$ K! \5 H我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
! _3 T8 X1 z4 p; i$ C/ W; l( w, F
6 U* L5 s8 ]/ b9 i
7 a) B+ W0 I7 w2 j  v著,邊間多?
: F- U/ W/ c7 `  P1 y( J
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引) t6 ^" x% e2 @
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)* z, o& i1 P! r' R
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。/ V; I# E2 u+ l
有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)
  N" `  j) s: q% h7 K最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
& u! Y4 u- j9 d3 i. m已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引. P, ?* U, d$ M1 O1 T3 ^" q
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
2 y  N! e  J1 m* x1 U% f質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   % ?9 n0 h7 p3 U, n2 S
會唔會輪住著?
5 c6 Y3 Y7 F9 a* {2 a3 y- B3 Y
過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
" c& B9 i( G$ D$ V. }已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
2 W; a3 L5 p) ]現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
, O- ~! r0 ?; k2 G% e2 [1 B
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的8 Z/ N) o5 s* ~8 a2 I
覺得自己舒服便可& g/ O, C  ?8 E" h/ _$ K& `
睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
7 ?1 b' l. R! r8 j9 i8 Y搵到喜愛的2 p, i! _9 G* p! m
覺得自己舒服便可* K" B8 e1 z/ j" H
睡覺最重要是舒服
. N; @  V  u3 d; K1 j( V. W! x
無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   
9 ?: {- R  J) O+ o0 C: N& ]鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   9 s( Q8 f' P2 W* F
' V' j! Q8 M: K$ b8 T. a
我比較喜歡著住瞓
/ R" `' T/ C0 f8 Y7 _
3 G0 b* P% g- q, `$ f3 a
咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   6 e: M. o% L( G' |) e
: j$ `% l% H( C9 Q$ T5 _# x- [

$ ]9 w/ a  [+ W2 t6 Y" W咁有冇著底裙?
8 ?$ z- R) _% u% H. C# m+ \沒有,我要體貼一啲