嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺
: V) a1 ?/ ?' V! H好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。2 u4 G' @" [% c! ^5 D$ }+ p
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
3 s$ \) [7 K( F1 S! F其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
; U6 n& g% |. }; e昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
* h1 h. @# p% e) h; G( K, t4 F# A9 u
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   ) Y) s  P/ }" T
近來每晚都著校來睡覺
; D* ~* U2 N5 S) c好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。2 _  t" g3 U  ^& ~! U1 n, C3 u
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
! @" A9 I0 D  n* R/ s8 e其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
% t4 k8 n$ o  U2 j昨晚發夢竟然 ...
: R- `( Y+ ]" A: S: P
# c5 u! V/ h* u. e著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   
& K1 K$ [+ s: ]: `3 Z, ?1 @. ?/ {打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
' O  L  R4 N" V( w- E7 Z
有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   / c9 W# S' s% R" d1 {
我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
! H# `) f; Z* U) X- ~# ~1 E" Q' `1 |, l3 g/ x/ N' k
: i6 i; F0 U$ ^* P, c6 H
著,邊間多?
  M3 Z0 o) x4 c- [
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
" m4 m8 K) D: w  X現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)
6 i! T5 H* Z$ u: I8 z$ F9 z7 {有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。/ a+ d2 t! Q4 D* X  v) O7 B1 R* k
有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計). }; F0 g* s4 G' B1 y5 [/ c
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
' `& u$ {' A- f4 U) `已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引. H2 A. e* ^1 c1 s2 F" s
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
) h1 W; w7 m: A9 g$ [質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
: }7 J# b: e  X% r; p  M9 q會唔會輪住著?
( s5 v+ p' T6 R/ d7 N8 i/ N
過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
* Q, ~" A6 g' q  e$ }: [7 I0 a已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
% ]" i# H" `% u現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
9 q# s+ f' j! w* D% S
我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的! A4 Z/ A' O  w, j7 h( Q: }# Y: G
覺得自己舒服便可
# g$ k- v! o6 r) C% S4 g) ]* y睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   
& H; i  u8 L. i% h) V7 ?, k7 o: j8 e搵到喜愛的+ M9 J: l, w! k
覺得自己舒服便可! v9 r" h' a/ t% i0 I
睡覺最重要是舒服
3 K. A( b4 C7 {5 M" x0 o( {無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   
! l/ \* G  Z- E. y! l$ g鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
. b5 d0 X0 X& G4 x9 U5 m+ s+ m- C$ j% G, B/ n
我比較喜歡著住瞓
! ?! k8 n2 [- J- J3 T+ P& H  e5 ]
# ~4 j% U) M: q$ i咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   ! K- }  [$ B. \" h& w- H

* Q  F8 s  u& R$ V) V1 Z5 \3 W
" x( u7 V: Y/ \咁有冇著底裙?
! w4 ]6 }4 S2 H: T
沒有,我要體貼一啲