嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺% E! {' Z4 |4 C$ M7 B& M
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
, Y! v* C; K0 j/ Z/ q1 X9 L著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,4 M( e3 g+ F. i3 a
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。/ U1 X& V; J# n% n* K# r
昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
. r7 a' l3 s* I- M5 y
' g. M+ p0 V& \& b: g5 G[ 本帖最後由 kingphone 於 2018-12-9 02:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精

我都係着住校服瞓

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表   ; J# V6 q4 }! S5 y- z7 B2 }
近來每晚都著校來睡覺
, f8 k( S- `/ i" M1 b. a/ N& |6 f好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。
: i7 Y0 G+ X! N/ j著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,, b7 _  d( T$ B; ~# O; w, S9 `
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
7 O% s- N* G8 `昨晚發夢竟然 ...
: h- `: m* p8 \- M/ F. L
* d4 d* o: F& b3 A# p著,邊間多?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   5 |- Z2 }5 o, m1 g$ I
打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
- n+ p# b% d/ m, ?9 Q3 q, K
有時都會射咗

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   1 h  i- [" G! i
我都係

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   0 l2 i3 q/ q. K% Q) M

4 r1 f) A% T5 L$ c2 i% E0 |
3 J- h9 X1 g$ N. A0 j著,邊間多?
* n( `: ?. p1 i0 \4 O; ?" p我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學

會唔會輪住著?

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
& q1 P3 D% U8 m* b- i1 s現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)/ Y0 z, e5 l( _
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。
3 Q! P! f$ L1 V/ f, ^( y有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)' R, L" w9 a9 W3 h, `, C! T
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
. }4 A3 \; B8 L" b) Q3 K已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
0 P2 I+ N  r3 N- f現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
# m$ h1 W- W$ d9 _1 k5 E- \# Y
質感唔會好怪??

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
  D( Y& n% Y2 U9 f$ g4 ~6 b會唔會輪住著?
8 F7 h$ k. C, R/ t4 r
過一排會換款

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   ) |6 `- x9 n5 c$ _. B; j
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
$ i* f2 c5 D# T( F現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
$ P0 j% s/ f9 j- M  \+ _3 A我比較喜歡著住瞓

搵到喜愛的3 u. v: ?! V) n. X% {
覺得自己舒服便可
! F; k8 I- Y) j8 M; [睡覺最重要是舒服

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   , l+ l# @9 e0 V: P. r; Z6 j
搵到喜愛的/ _# v/ n4 w2 q# I' ~! E2 X2 E
覺得自己舒服便可& _: u: u: p3 f0 R3 A8 Y8 \" f
睡覺最重要是舒服
  S# [8 H0 B& k3 d/ o* P無錯,講得啱

有taste

鍾意就得啦

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   
' i! k5 {" r- N& F, ?  G鍾意就得啦
所言甚是

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   
2 I$ Q8 q. U; t* ?6 z' N% D+ {( Q( h6 T, v: A. R
我比較喜歡著住瞓
3 P; h: o% C+ N+ }' q/ t% p& z7 u3 y1 ^! h1 b
咁有冇著底裙?
享受 一分一秒的 CD

我都想著住訓

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   
) |: K$ d. |5 A/ A0 a) a, b
, I) S% v8 S. A! \4 @6 W1 {
+ }8 E) L" }0 i5 h' O咁有冇著底裙?
( N  r5 j' ]4 |0 ]# E& _) m
沒有,我要體貼一啲