嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )( z  h# V) x) {' o$ J) U, k
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
9 l* H" J* C# [  ~仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 5 ]& `% o+ r. i
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
0 y( l7 F) ?. R" |5 \) s: o同埋欣賞下 1 j/ O- {; h7 R+ ]( ~" r
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
$ E, H8 G9 `3 |% s一直敢幻想. 而不敢行動
- C5 d# d; i: F. N) ~只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ
1 e* o4 {6 R6 t紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE   V1 j/ y  U4 C& f
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
- H* i, J1 h4 R9 A4 f1 b& k: XMANY THX~~~
% Q% w- q# [1 l8 C8 U  o! C% J6 T+ Y; V
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 / g& N3 v& H! P' L" J2 b$ Y
可惜差幾CM先夠

180...
8 k7 o# l! `" V; y8 o4 j1 p我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
9 a1 n( Q, j! V3 h& J. g( r3 y2 h7 ?  ?% K) e
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...9 D/ p* o% I" K% b: I

- s/ b7 I. L( M: \! S我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
: j5 l- _( E$ U1 Q冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
; N9 f6 U/ r8 u& J) u( [3 O% A- }不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   ' H  i3 g# _8 I
輕輕推推POST7 v) ^  C. u6 s* Z
冇人同我傾到計...
" A- [. m  ^( f7 y: w
  M6 p& x" w! m4 ~7 F  {0 \5 c- G
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
- F  D# K- c  w0 X. u/ fHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
* f  u. y: n6 M* M! u@完又冇人主動聊下我....
& F  v! H2 ^6 r6 ?HK D男人真係呢.....
" U. y9 w5 E1 I7 p; v+ d5 Q; ~' t% W+ }3 G! [& H0 I) _0 m
* U. O0 u% Y/ q9 ]* e
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
; x7 @" H  Y) N4 Z% f& B8 I😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
2 f, f) e" L; e# y5 p/ y8 D: O( r/ p- P: S" l1 X
! W5 X: M/ X* I/ J/ }% u7 {8 h+ N
; z" V/ r$ A4 D5 M% V0 @
唔夠高傾唔傾得架?
1 x3 [+ O% L! T/ Q3 u, x+ c# W
因為我會傾SEX MA...
! b' n) c: c( b8 k% `想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
6 U: y( z9 s, O+ @( ]7 O: {, n5 _2 S# m! y* Q
因為我會傾SEX MA...
7 H; j2 A2 j" F; O- J1 w5 R2 k想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
3 o/ p) l. s& k$ K7 D
" G6 m* P) i+ V% E
我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr3 ]$ m3 \3 L; n5 H8 \
個description好似你
7 [" M: o* L: C. R0 j6 [不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#