嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )& o" k6 W; D  z5 g+ [; t$ _
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
# t: E" {4 {; Y* K* v仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 " i0 n' Q6 W% Q6 l9 I- L( q0 ^4 U
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
6 A: Y6 P- M8 b" q: o/ ], t* _同埋欣賞下
) _! ~5 N6 K7 ~' f* J% V( }/ G對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
6 i3 y+ D; i6 n1 d- G$ h一直敢幻想. 而不敢行動4 Z6 C/ L3 A% g8 Y  u
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ6 k+ a* e6 Z' S$ U# I: Y+ g
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE , H9 o5 v1 y* B
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT' ]' f, f, o9 [2 ^; }+ d- N4 F
MANY THX~~~1 y8 Q8 ?9 I8 ?

) i; Z: d2 d' \( m8 n[ 本帖最後由 愛.o 於 2022-6-15 22:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
: b) b: y$ j% N) K' f可惜差幾CM先夠

180...! M- }9 d9 _7 w6 C% U
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女" l- O) w) F, o; r4 R1 H) |7 R; H
0 U1 p2 ~, G5 V2 A) {+ C
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...
& f$ u: D, o/ i0 |+ f6 i  V& |) e6 G( h% d% l% [. X
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
1 \, u3 G& E/ |" J4 [冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
9 T; F. u8 Q& \$ d3 K9 ^/ h不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   9 t& p2 \" X3 d& h9 c
輕輕推推POST, E7 g+ E# I2 v/ [
冇人同我傾到計...
4 C* q' i. ~) R, V; h. k3 b
6 j; y2 T! U4 o4 ^: ~
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
; B: `7 R% C8 B2 mHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   6 y  w. K  }2 G/ F# F) w  z! i
@完又冇人主動聊下我....9 b! M5 \& @" `5 ~+ G" }9 h1 ^$ Y3 ]
HK D男人真係呢.....
+ e1 V) S# }6 k  M+ U

+ i5 N) T4 K/ n- D0 y# e
- c, l3 F# |5 V1 ^4 E/ g2 L唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7) Q( S2 [* J$ _! M2 j5 M. w
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   - V$ h( z( U. I& _, L
0 }, x7 b/ b: O& A& R# S  }
. i- R+ l+ p! a$ t( P

4 d2 {0 S8 ~1 P1 @唔夠高傾唔傾得架?
' ?5 O! H4 o9 L
因為我會傾SEX MA...
* w$ Y4 a8 u* ~1 H" B/ z% q想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   - g& H; g- ^: s0 L3 U' [1 _3 J
) @" `- S* D9 _" T+ x; _+ z* `
因為我會傾SEX MA...
& b) k$ c2 f! c4 b+ N想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
) N! F/ J2 n, J) a4 H, |" y' o
% Z: Y4 P9 j& K, g2 `& u# f我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr2 [  L, r, P/ \& {4 b
個description好似你 & l4 W; z, g' O  x
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#