嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
' B* c. P! j4 r) kCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙: `7 ?& V+ m3 i0 J
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控 ' W+ ?6 M. ?; Z1 ?
brabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 7 @" ~' b9 _! `& e9 ]: R5 s7 ]6 D( I
同埋欣賞下 / W& N- y" t6 i# d) {
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///) 6 C0 R& S8 c& F3 l* P' T9 e: J
一直敢幻想. 而不敢行動& j9 a& T$ K: n  {- a
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ- M# N) }0 V% p5 ]; `
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
: ~- M& N$ v6 H& g: _) ^先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT7 K2 n7 U1 q( N' f: C' I
MANY THX~~~
+ e& A- g, @2 O# H2 e( o
# X/ @2 V5 X+ |[ 本帖最後由 愛.o 於 2022-6-15 22:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 , q3 I/ v: g& r: d% W3 P8 _
可惜差幾CM先夠

180..., \! R. J+ `% s7 z2 f& M
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女7 `6 g& ?9 B5 X( Y+ W/ h2 Q# g1 i

3 i4 o$ R  U5 ?5 k+ d身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高.... o/ h# J+ q# K
! q6 S% Z8 g8 l) ]# D
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
' x: M7 F. A& G  H冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.1 x2 c; B3 \: a6 @3 G
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   1 S; b, S0 {# t0 G1 R7 J; [
輕輕推推POST! H# J$ j8 F( I
冇人同我傾到計...
% j0 H! d2 y* Z& @; c

& W" r8 N6 @$ f5 Q想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
: M# u: n' X! x1 U$ @! {1 wHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
4 I; e9 p2 y' }@完又冇人主動聊下我....7 N1 n% v* l1 I1 |8 M$ x
HK D男人真係呢.....
% ^! r' F3 X, v# x3 s0 [- |% s5 @  l8 ?* Y) d) O
* W1 h( f7 C9 r, ~+ n5 ~9 e) x
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
  S" k1 \3 k: T  ?* @- f😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
$ t: E3 I* O& j4 ?; K' Q2 T) \3 P& i7 ^3 d# _

' v9 P5 I- }# i) s. S
% o8 y$ [! Q+ a6 C) F3 T* y唔夠高傾唔傾得架?
, n- F$ g% X6 i6 }因為我會傾SEX MA... , h: ]2 K5 k3 b7 j) D
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
1 Y/ c4 [1 I0 ?( A4 i3 w0 Q+ E: r! D
因為我會傾SEX MA...
$ K# M$ T: C7 o  C) a想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
$ Y9 H3 P1 @, ]2 v
$ p, L8 y2 V1 b$ \我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
. X3 c: A5 ^  g! Y; R6 J" t個description好似你
% U4 X+ E( s( L) J, F. \6 _不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#