嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )) ?6 C  g. j( H
CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙! h# k3 S' l9 b% P  w; o, W/ F, k0 q
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
; g) V- ]% \& {5 K/ R1 a: Ebrabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光 ' U* P( \. u+ {% y, y
同埋欣賞下   o, `+ T8 U: T4 Q
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///) ) ]4 D# A2 u! k9 s5 x0 N7 G$ r
一直敢幻想. 而不敢行動+ V" r, z" F3 @( I
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ* C  q( O! `8 w% x5 b$ l  m" W
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
$ [0 ~. X% R3 h% Y! K先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
3 w3 i& r$ G, A9 ]3 @MANY THX~~~
' B, p3 m0 b& y
; z" s, v) i9 ^' F9 `/ v2 H5 s[ 本帖最後由 愛.o 於 2022-6-15 22:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
7 O3 H1 B8 a: ]可惜差幾CM先夠

180...1 ^5 y* G: M- D& e& W9 v! o4 ~- A! `5 ~
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女2 H& H8 F4 ?0 {
# b- X! Z& z; U) s
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...( g) [9 l4 V. p9 D# [

q4 M" U0 y3 {- H" Y2 Z2 x我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST' r& o7 ?8 o% \0 ?1 M
冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
$ x" U! Y  T! W" R* ?8 L) e6 Z7 s  V不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   + p2 S2 _6 J9 _1 S
輕輕推推POST
2 a4 x; ~& j. H: q$ c* b冇人同我傾到計...
: k/ b* L+ ^. r( @
  y8 Q7 E. A8 W" X$ I8 }1 V, j
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....1 {* I9 @, v7 V5 N  X
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
4 O; ^% W' y1 `4 p8 S@完又冇人主動聊下我....
( B4 |# f9 |1 h. a% n: oHK D男人真係呢.....
; B+ K. u# q2 o9 P) d
* T; N0 [, k6 M( G; L/ d) m
. {% A( z  S5 f# b* _. w
唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
6 a7 u0 |) @+ S4 Y. [😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
- }7 a6 A7 ^. A; |" w
1 K* A' N# w- U3 q
/ S; B$ K; [. |& N; n  G
+ S! O) g# k( W: A8 E( m. z唔夠高傾唔傾得架?
4 D( h: u5 B6 u$ |8 w, O: B$ [
因為我會傾SEX MA... 5 }8 M4 t+ Z$ y  Z4 g5 E6 O; S7 l
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表     w% z& G# S+ w4 P. ^9 v
- _- C; [4 y2 K" a6 z
因為我會傾SEX MA...
! z: Q8 ?6 e% _" R1 G) W想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
; C# y( p( T& s, h/ G

- {5 S. f  |+ T8 Y2 c; e# _1 \3 c我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr- @4 D& p+ G' T7 o7 w
個description好似你
, f1 Q. v8 {. ~" w( f; c不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#