嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
/ S! j* G; d& z" bCD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙
1 S" M0 y& {2 \仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
( y% `! f& X& U6 xbrabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
8 G; l* @/ Z. @. F同埋欣賞下
6 M, P' B4 y  c1 U, H( l& I對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
, M) X" O; _7 n; |, z一直敢幻想. 而不敢行動; O$ f" s+ z7 K4 d. G6 ^5 D
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ
- r7 A' H  d4 s! w; y& c! z紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE
) O, w. |# B! L' g9 A9 v! ?3 X先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT3 _4 k* k+ Q  y6 j
MANY THX~~~* P. r. c" Q1 p5 w0 t8 X6 g; o" y
4 E- I' X$ N& ^/ G' j' U: |
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材
7 {( r. D9 f" P: J可惜差幾CM先夠

180...- ^) A4 c4 \2 W" f/ D
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
- ~: o) q3 y; `/ R5 t8 F  c5 v6 |- }; i. q
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...0 H+ l" G# P5 C3 J9 x
2 Q% O7 @$ ?* _' J& B7 r  T% u! O: |' d$ N
我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
2 W- a3 P' V; Z7 L冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.( ]& P7 X6 X5 |6 l  s8 g5 v* [
不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
! ^  a, D6 U# {2 M  }6 C( m輕輕推推POST
, s$ i8 d* I& ^* N冇人同我傾到計...
. H& L4 c! Q# [% V% G( ?0 j# c, s) V) _. ^4 T2 W
想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....& |) u0 L4 F* D( H
HK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   6 ^% G1 n/ e6 E1 u/ x. I* ^
@完又冇人主動聊下我....
' k) G2 c) Z3 V+ oHK D男人真係呢.....
# `2 w, r" b+ b% c( f% Q

, M( T" Y: D" W' x$ Z9 X% V
' p$ k6 ^) Z" Y( `% Q唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7
% ^. M4 w+ ^6 y/ b0 c5 @& Q3 V😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   
# M! Y6 V) i# r5 R, X- |
# J; z" \: Y- @6 j4 A! o. j8 [
: w$ N; n) B5 t# s2 t+ @
1 x( w6 D) n* R2 Z唔夠高傾唔傾得架?
  s* N5 @0 u+ a9 z/ E
因為我會傾SEX MA... " c6 e5 l, U1 J& U
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
/ P& y; t3 a" _. \5 T% |$ m2 l( q5 T* `0 f3 l
因為我會傾SEX MA... - |0 p  y/ ~9 }# D
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
; h4 X: {+ L8 i6 w
7 A9 h2 P/ l: W' p我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
' u3 |( o0 }8 T. \$ F0 \. p個description好似你 1 p: M( z3 \  g4 C- x) A
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#