嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

可惜唔夠高大。。。。

sexy lady.......

sexy lady.......

身材正喎靚女,我係人夫有178, 但瘦咗少少。

Pm 左您啦靚女

又俾人放飛機......唉
( E$ O4 O5 A# _7 C( Z* j自問吾差
/ C0 _# ^+ Z* _# v1 y9 C點解個個男人都今冇誠意

我msg左妳,可聯絡嗎?

好靚女喎,可惜我唔合資格

差4cm

好令的女仔

hi

成熟大叔想識你,好嗎?
abc123

Wechat傾下😉
5 q" I* }0 J& s- b4 i% N1 MIvanwong0402

Beautiful! do you like tall western men?

矮同瘦得唔得

引用:
原帖由 tenderguy 於 2019-4-20 11:55 發表     D) Q4 C- D6 S) z5 C- i3 ~$ W, d% |
成熟大叔想識你,好嗎?
7 b7 r! q; r! b) U5 v  r% C
just pm me
) M1 t$ i6 @# iand introduce yourself

引用:
原帖由 Whitemaster 於 2019-4-27 23:02 發表   
: s+ g& i* t  W; X2 `) ^- |1 WBeautiful! do you like tall western men?
% q' D3 t3 M7 B" t2 ?+ Nfeel free to pm me

引用:
原帖由 tung1221 於 2019-4-27 23:18 發表   # m% w- H3 l' \. |/ E5 K% j
矮同瘦得唔得
* i, e: Z: q; V3 L3 o, ~5 K鍾意高大既男人征服我

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女又好身材...

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-9 22:01 發表   ' b9 _1 H. H9 j
又俾人放飛機......唉
: D; m0 L& x  b自問吾差# s& h' g4 T  X: ?
點解個個男人都今冇誠意
; d7 |  s4 A" L+ W
無諗過你會被人放飛機
TG:

引用:
原帖由 ki1418 於 2019-4-28 23:12 發表   
" |: N6 L- L, q
( T, M  r( l( L# e4 u" o  Q2 N) Z無諗過你會被人放飛機
5 O. n$ G+ B# R8 n; x 明明已經早一日脫好曬毛毛& a" S2 y) Z; C1 J
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛
2 _- H' ^1 @" X. p# ]# ~) [點知果晚問極都吾覆 ' b  `* o4 F+ X6 }5 |% M
可能有性功能障礙掛zzz.....