嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

引用:
原帖由 愛.o 於 29/4/2019 09:21 發表   
# ~! |0 R; P# F' r6 Z: q$ \  ^, d1 B3 G% Y: g
明明已經早一日脫好曬毛毛- `  O) Z/ Y8 n3 l
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛+ `6 J+ w' }+ x' e! c' H0 ~" c, G# H
點知果晚問極都吾覆 * t$ }2 z' ]" A: K
可能有性功能障礙掛zzz.....
9 d9 ^) g: j. F) R6 Q. E! R# l如果係我一定出現

要岩傾, 主動聊下我
  |9 \* C" @. _/ M提升到大家既情慾( H  J) c1 t# t- ]/ q4 v( K% l! D
先合格
6 R4 ~2 B+ Y2 [; n& f0 d( z7 W  c' W! D

咁比妳v7 我啦

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表 [=http://hkcd.tv/redirect.php?goto=findpost&pid=1401605&ptid=67767&rpnum=922159][/url]  " z! @1 S8 ]* D  q1 b$ f$ Z8 r0 p
4 @0 n+ K( y" `3 i6 q' z& P
明明已經早一日脫好曬毛毛  A0 z% r* s. Y5 ?6 d
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛3 q; d$ Q& B& |; w$ e
點知果晚問極都吾覆 9 |  w# r* z  ^, A  o
可能有性功能障礙掛zzz.....
  M# V- ]; }9 r) @, i7 v
脫晒毛仲油埋指甲油我就最中意架啦,我合晒你要求,不過你要教我點樣pm你先,我唔識點pm,等你靚女

妳好靚女,我183cm可以嘛?

不能用pm功能,我是6尺叔叔

我想搵你傾架 不過我係新手 PM唔到人... 不如你主動pm我吖😝

引用:
原帖由 Sonicchan 於 2019-8-12 01:37 發表   
% k+ f0 `! O! n+ [: i5 `不能用pm功能,我是6尺叔叔
7 w# ]$ n. ], |. _, R- x5 s好有安全感

有意

高188 有意V7 percysnooker

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女........

舊PO仲俾人推緊

可否pm我?

小欣 nice to meet you

引用:
原帖由 tammylai 於 2019-10-23 00:55 發表   $ s3 o. C* Y2 a- c7 U
可否pm我?
- x# Q: }9 S* J1 Y係有心既, 應該主動PM 我囉

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-29 09:21 發表   
- q0 B0 `) X! \2 B! C, }! F! K/ f! t# |4 k
明明已經早一日脫好曬毛毛
" \6 s% E; o5 n# Q% R5 B) t查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛
( q/ f! R% O4 |7 M9 `3 n, f8 n點知果晚問極都吾覆
9 z, @- l) ?* t, X! i* {6 D可能有性功能障礙掛zzz.....
) A$ f- Y; a, D1 e7 N$ d8 }呢種人一定係心裡唔平衡,想玩弄人% s4 b" d- J1 j  g: m( f
/ N* @) B0 w2 ^6 W6 W( I' y

已加了,謝謝

我得170, 唔match......

我可以 VChat tommybse271

可以加你微信!

可否有機會見,VChat tommybse271