嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

用女裝生活

想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工2 w1 I$ i0 C" v& N7 o9 ]
重申我係無食藥7 F  S3 k; i$ Z" y* E
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
覺得好的就按一下感謝吧~~
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   3 E( g1 P  F& H- w% q, F
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
4 B1 y# k# U* K3 ]* h9 r* c6 `重申我係無食藥; @' v. j& u$ a3 N' I2 u( r" S, d  _
; n4 E5 {& F; L( Y( K7 d; E5 u
( r2 p* [4 O) C1 q+ Z0 Z  X你好,你喜歡什麼裙子

可以用女裝上班* c$ R4 L4 u* ^1 E" w( o
太羨慕了~

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   * V, F( c+ V1 e$ w2 f
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工2 b8 o+ n5 q& P- p2 K
重申我係無食藥& q  c. a5 c/ p  i- q
9 Z  t6 M; C9 {, H
有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?
2 e$ {$ C3 y, n+ z& f7 e同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?

引用:
原帖由 arcmtosh 於 2018-12-30 23:18 發表   ( x0 k" Y7 n# W& R- n  n
可以用女裝上班
9 j' _" r5 x/ D; |2 Z1 \太羨慕了~
  r: q) O5 U8 v4 u0 f: I. E  ]

: }% ~6 \$ O; K4 x! m* z好羨慕,3 v  c9 a" p" {/ f' k
好羨慕。
享受 一分一秒的 CD

夠鐘食藥啦

咁好嘅... 我都想女裝返工,有冇相睇睇

相信好多人都好羡慕

羡慕ing...

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-12-30 23:21 發表   
1 I. U, h/ o0 D
$ L; U. l% U7 p/ f' ~9 T有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?: ?4 H4 J  X& ^; G1 a3 a. j
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
我學識左偽聲,當時係阿姨比我穿她的裙開始,之後我覺得做女仔舒服過男仔多好,可以有多啲唔同款式穿同唔全部變裝費用佢比
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。

羡慕,羡慕,羡慕

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 09:27 發表   
4 x+ e$ Z% U4 y! b( L5 M這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
8 ^6 L0 {9 K' P: Z2 e
. H7 ]' e* R5 H看看,有冇相 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

公司請唔請實習生呀??

其他同事點睇?
晴晴Jessie

平時是全女裝生活嗎?
* L3 v; b* B, D, D無食藥點先可以唔比人認到是女?
3 {, ]/ M8 E/ ?1 f
$ l$ u6 f0 u' D$ B/ r- I試過有尷尬情況嗎?5 q/ f# N9 G- A

7 S3 r# u. [7 I% _好羨慕你可以咁樣生活
7 }/ g5 l2 K' }( B' g有無圖分享下

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-2 00:52 發表   
8 u/ j2 ?- x- {5 I$ ]( ?平時是全女裝生活嗎?
/ [1 b( D- ~+ q0 e6 H* R9 U無食藥點先可以唔比人認到是女?
" P& {/ r- v- p% {
3 t) e( E# n% E, Z& Z- `1 f試過有尷尬情況嗎?0 Z9 U& I8 t5 O; p0 S

$ N! u- q$ L/ R. n, R& d3 ^好羨慕你可以咁樣生活 & K: J# p7 r; u8 }' t; `
有無圖分享下
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   0 Z4 ~7 j" P+ [" H* D/ I
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
) O+ T, G: ~! c: V- O
胸係真?

別人的眼光不會影響你嗎?