嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

用女裝生活

想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工& Q0 a' |, ^0 J' M) N& Z; B4 p
重申我係無食藥7 }: k$ q$ T8 D6 K/ p; O) i
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
覺得好的就按一下感謝吧~~
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   
* C0 O% j3 H. A" e想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工6 v1 c  J/ |! X& J6 g2 r# r
重申我係無食藥- P7 \+ `5 S. {) a
) E& m8 t! r: T$ T9 i
3 D0 K- k! P3 n; l7 \1 D你好,你喜歡什麼裙子

可以用女裝上班3 ~# v& h% I0 q0 U& O6 n5 }# ?0 @1 z
太羨慕了~

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   
) G* I4 [1 F/ v2 O6 o+ v想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工, ]4 W9 j9 e& }2 c* @4 Y! ~" Z
重申我係無食藥# Z/ ^6 e: g, \8 n$ u, Z8 L
3 F7 Q" Y$ @# N) B5 Y
有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?; v3 d/ t2 a3 h# f. R. l1 |, z
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?

引用:
原帖由 arcmtosh 於 2018-12-30 23:18 發表   6 j: R. a# f2 b4 q  @. a
可以用女裝上班
* L: f. W5 _5 O5 m; I& u太羨慕了~
7 T4 b: p8 i) j5 I0 K
8 |- g( @3 _5 Z& Q% H8 K好羨慕,$ J5 h7 s0 p- J, Q/ S9 ^# `
好羨慕。
享受 一分一秒的 CD

夠鐘食藥啦

咁好嘅... 我都想女裝返工,有冇相睇睇

相信好多人都好羡慕

羡慕ing...

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-12-30 23:21 發表   
. A7 G( h( ~8 n! ~
" j, ^8 O/ k! P6 Z! ^$ x7 D* r有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?2 s% X$ n- p0 N
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
我學識左偽聲,當時係阿姨比我穿她的裙開始,之後我覺得做女仔舒服過男仔多好,可以有多啲唔同款式穿同唔全部變裝費用佢比
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。

羡慕,羡慕,羡慕

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 09:27 發表   
, f% P1 _% W) Z8 B2 Y. e這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
7 f! Y, V+ N3 @! q% N# T4 u; R( R" D9 h4 P2 v" n
看看,有冇相 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

公司請唔請實習生呀??

其他同事點睇?
晴晴Jessie

平時是全女裝生活嗎?
6 d* p1 y7 r( k$ {3 c% I5 I無食藥點先可以唔比人認到是女?) K8 b; }, ^& Q' ?" ]
; I% t  b  {. E$ d5 l; H; B
試過有尷尬情況嗎?# T& j6 R0 G: u* h/ y. p3 r& I

. y1 Q  s4 ~  O7 p- ]( m  z好羨慕你可以咁樣生活
. X) K* r9 ~5 o3 V! J( g# C' M* D+ J有無圖分享下

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-2 00:52 發表   3 V" _/ @. O' j" z
平時是全女裝生活嗎?; I  K; l; f% h5 E+ [
無食藥點先可以唔比人認到是女?% F' a1 |( P* ~0 c

" S2 o# S% O# Q試過有尷尬情況嗎?, p: a1 S5 v  o" v- r% l$ O$ {& P1 N. ?

: k) _) S5 r6 r- G- t. |: `好羨慕你可以咁樣生活 1 n% a8 }8 Q, E" B% v* \
有無圖分享下
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   
3 Y1 H( h0 y: W3 X小妹早前拍照的,請各位多多包涵
7 c. L0 A) [' w* g/ C/ J
胸係真?

別人的眼光不會影響你嗎?