嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

用女裝生活

想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
! [6 i. y5 t$ }! l7 {( E2 {重申我係無食藥
. m* Z9 R0 y. Y* g# Y( ]大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
覺得好的就按一下感謝吧~~
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表     y& h0 U+ _( f, t# a1 G4 L. o9 t
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工; ?! _5 x8 Q3 W% {4 x0 U
重申我係無食藥
3 ?0 W3 }" {' H* Q1 `9 `大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
7 D8 e" x! X6 n
7 O! [9 S/ _% r$ \( Q. G/ j" t你好,你喜歡什麼裙子

可以用女裝上班
  z! j) H' C4 J( T太羨慕了~

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   
5 w$ o( Q. C. \想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工( ~) v# v5 k4 N0 B/ c7 Q8 {' t/ }
重申我係無食藥- a+ [! I! d2 F
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
3 C+ I. o. p5 M0 [
有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?( D7 X6 p5 w" ^$ l1 j7 M
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?

引用:
原帖由 arcmtosh 於 2018-12-30 23:18 發表   
+ R9 T* ]& ]$ _- @% f3 c. z可以用女裝上班$ i+ V: S9 G0 G7 o# _& b! z
太羨慕了~
" V- P' i( n# G  E; s* e

. s; e1 p8 ]: D4 d& {! C2 e好羨慕,% d3 x3 Q1 I9 O/ V$ D8 L+ \4 Y: J
好羨慕。
享受 一分一秒的 CD

夠鐘食藥啦

咁好嘅... 我都想女裝返工,有冇相睇睇

相信好多人都好羡慕

羡慕ing...

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-12-30 23:21 發表   
* y- c# h- e0 j$ r8 t- g; y# \0 _/ l
8 m: U: U4 ?! N2 @/ N$ W有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?9 A8 V# q; D7 i, t2 L; N  y
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
我學識左偽聲,當時係阿姨比我穿她的裙開始,之後我覺得做女仔舒服過男仔多好,可以有多啲唔同款式穿同唔全部變裝費用佢比
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。

羡慕,羡慕,羡慕

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 09:27 發表   
& F+ J7 f9 h' @這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
0 O! K$ p0 W/ j# T5 X+ c, A, c- o0 P6 r# |& ]
看看,有冇相 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

公司請唔請實習生呀??

其他同事點睇?
晴晴Jessie

平時是全女裝生活嗎?
! ?2 r& S( o+ o& T8 v4 |/ r0 d無食藥點先可以唔比人認到是女?5 U" P0 e  Z9 }

0 V. \; g# ~( C  x6 w# M2 [7 ]試過有尷尬情況嗎?' K+ [0 V+ w3 H) D9 L1 N* t
+ R/ v; v5 H2 t, ^$ T
好羨慕你可以咁樣生活 3 \  j7 F5 _2 K9 ?$ R: _
有無圖分享下

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-2 00:52 發表   6 |2 Y# p; C6 @: i
平時是全女裝生活嗎?/ n9 X; [! S' g- V0 H7 k
無食藥點先可以唔比人認到是女?
5 L- d' l2 F0 w* G. \! S% h* u7 o- g. a0 L& v
試過有尷尬情況嗎?
+ {, l% L, I% K+ a% \7 l
) a& f* o  z$ B3 Y4 z好羨慕你可以咁樣生活
' G8 \. k0 g( F; d2 [有無圖分享下
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   
' _( K4 _) `- n) q4 V- z7 h小妹早前拍照的,請各位多多包涵
7 X6 ?* w# w; E胸係真?

別人的眼光不會影響你嗎?

最近訪問的版塊