嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

用女裝生活

想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
2 w4 b; p4 f( C7 f! h! P$ _重申我係無食藥+ ]) ]: x: g1 ]. n8 u  V, ~. _- I
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
覺得好的就按一下感謝吧~~
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   
) O1 ^, A1 H0 J3 K8 M+ h7 x想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
. c/ o: A* ~) K0 s+ ^9 {2 Q重申我係無食藥, Q, m( j5 A  [( _- b' l
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
& d; `% z, s: U* f' F" o- ~: }5 N
% ]# h% O& T/ l* \+ N你好,你喜歡什麼裙子

可以用女裝上班
8 E7 X% ?8 M8 U( H, m% V3 e$ e1 I太羨慕了~

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   6 c% }0 H% k: `4 ]1 v* N  s4 Z
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工6 N5 ?/ g. P$ M1 p4 k" Q
重申我係無食藥
+ J( Q- {/ p- L- }! t) O大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
7 _3 \! Q( v( \; A3 l
有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?
9 f3 S5 q0 a( Z7 j同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?

引用:
原帖由 arcmtosh 於 2018-12-30 23:18 發表   
6 x. K1 P, |" K可以用女裝上班9 T( X4 J3 Q, T; U& B$ h* w1 e2 G
太羨慕了~
7 A3 y, C4 W. P

6 D/ O. Y8 ^0 b( c! |' b好羨慕,
! [6 J- L5 H7 E6 Z好羨慕。
享受 一分一秒的 CD

夠鐘食藥啦

咁好嘅... 我都想女裝返工,有冇相睇睇

相信好多人都好羡慕

羡慕ing...

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-12-30 23:21 發表   5 z0 X, N$ k. I# c/ M7 z5 }
' U' ~+ k+ t* [5 P' @, y$ M' G
有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?# X% {7 {* t4 c( _& t6 H
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
我學識左偽聲,當時係阿姨比我穿她的裙開始,之後我覺得做女仔舒服過男仔多好,可以有多啲唔同款式穿同唔全部變裝費用佢比
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。

羡慕,羡慕,羡慕

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 09:27 發表   ! b6 y" c4 J1 }% O4 v# Z
這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
/ q- l- c  v- h& f

: M: i4 _" V9 m看看,有冇相 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

公司請唔請實習生呀??

其他同事點睇?
晴晴Jessie

平時是全女裝生活嗎?& U. O' z# k7 Q9 e# u4 Y' T
無食藥點先可以唔比人認到是女?0 r2 l5 U1 F1 U  H

) S+ g1 p* k5 o% R/ X% c試過有尷尬情況嗎?
, ?! v1 m/ g" V- i7 h3 _. d0 L* I! [- S$ g
好羨慕你可以咁樣生活
* M1 j* n- M) u5 J! m% i8 M! ]/ m有無圖分享下

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-2 00:52 發表   + Y0 [4 V$ g  O
平時是全女裝生活嗎?2 s( M/ _! V4 ?; ~8 z# x
無食藥點先可以唔比人認到是女?
+ W8 y2 c$ n7 G5 A' p9 ?% Z" B- C! a: o+ ]
試過有尷尬情況嗎?5 M; x8 Q8 L4 ~& |; I9 [6 \0 k# j* t
) Y2 O/ M. W, i0 P+ v
好羨慕你可以咁樣生活
  P: a" q* O1 r/ G. C有無圖分享下
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   ) e/ H) K8 E! A6 v3 ]- S& }( `
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
3 m6 N) I: P- Y7 [胸係真?

別人的眼光不會影響你嗎?