嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表   
$ w$ ]; i$ u( K" h" |6 Q8 v# k去沙灘 祼泳唔洗著...
  j( S3 X; M8 ?+ J3 R* t

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   " ^/ u1 d0 D( e- J
着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
* J7 }4 k0 b" B" i, y
$ }7 q- K1 l; l0 t咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   1 y9 F; r! q2 a& \+ F
係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
3 E% S/ r7 C+ y) y6 Y7 A# Q& w
好靚啊  i9 }5 [8 }/ d2 ?
realise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   
( U7 \) A( x6 O( ^
) H+ O5 ?$ }) E8 D( v9 v8 f  Q) W% \0 J
咁著 太吸晴 。
% {* J# L" t8 ?( D; I0 h9 z
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   
+ [0 Y* K( |1 o5 ~0 G$ C
; e. M" _6 @: }* W' j; x有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
5 n( g0 Z7 v* H! g9 Q+ j( L' W8 @4 s' G  V5 W; h, j  O
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。$ E) @$ r# D! H; d  T
# ]& D' u) a# S* z( R( r
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   
# D$ i; X" V" Z3 p. G. m4 f; h( e$ V. n
9 n& b( m5 G# u% B
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
- V! F, N5 l! k% k
# x; N- k+ j. m1 {, t1 s& h不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
( D  j- i8 ^8 ^$ ]0 p0 E# z; Z咁如果着呢隻色冇問題啦掛
9 M5 l# o% ?- q: ?5 \! D( \/ w9 h- K3 R3 U
但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表   
  {3 l8 q; j. Q: |0 M( t! C
6 {8 H* T5 D! j7 v6 r( L8 C( v" m咁如果着呢隻色冇問題啦掛+ N) r* h2 [7 Q9 J& Q/ y6 L

. ]* O* O' a* j( j! |9 m但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
' z0 i; {. q9 U
  ?7 b0 \7 X9 x7 h1 z7 b7 }# e
你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   
0 f+ L! N# S+ b9 K/ \
( D3 ^6 @: a0 M0 [8 B7 Q6 G, @2 |* {; x9 ^) B& Q
你想,一定要高义?
& k0 j6 f/ D& n; q
佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   ; c/ \. _) R4 I$ U) f

: m4 \  _& `( E佢得呢個款
2 C  J4 k- |1 S; ]! w同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   
0 t; v, R" F) e0 @5 t. L
" ~( I4 i  Z, [0 x, c( H同埋高叉有啲難收下面
8 B$ i! a+ z4 m' [我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   ' v1 \  W4 j, i3 D7 p4 @  G

. U/ u7 Y- H, i+ d, ~同埋高叉有啲難收下面
& Q$ B( n7 E0 z  i3 T
! Q. Q: s, @6 U前幅會太細,窄。
9 Z) M- f3 x0 ], B$ c7 p收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。4 Z; T; V7 ?1 M% ~. D
https://holland.pk/mhxg68b0
! ]1 H9 X, L% q& D; rhttps://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   
" ]8 U- `' F  m* O6 R9 L: p今日着一件頭泳衣游完水返嚟。8 [3 n- V3 k' C9 F
https://holland.pk/mhxg68b0
' x9 s; A+ f% A% @7 }6 B/ B! hhttps://holland.pk/wl6m7pqi
0 I& v% L! R2 l/ }& \# c
! S9 w& f% F7 t這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   " D: Y2 c: B; S2 [, Z* _: Y
5 K4 z/ t, R* u. ^7 P' t
/ F& z- X; p* p0 W7 Y
這件,都吾覺是女裝呢。
6 B; d% W: Z8 q, {  O( T童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表   2 |$ B- i9 b( q: }3 S
lee幾日好凍 去左邊到游?
' G6 @- V8 [$ K2 p0 S3 y凍先至多人着衫,唔會太起眼
8 B" ~4 a! w# r' S9 P4 `. m- y
+ z$ f$ [8 \% g0 O) H( w荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?
) k, a2 b" K9 ~. b, h. Q: y8 C( k: o7 g1 Z" @$ T