嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表   
: \1 u. K* Q! g5 D5 Z去沙灘 祼泳唔洗著...
. L- Z; A& g5 _0 o8 \! [; {  ]6 Y

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   
  [# x+ Z; {: ~着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
  G- d! s& P5 K
" G2 U+ t- D  A, W$ H2 }
咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   
% J; f1 H" c% z! p% c$ H% C係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
+ {  N% J  o* I
好靚啊
+ h" `0 s) d0 l! P$ `realise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   
. }$ K2 N# U6 @+ i' a" f) d  [; K# X  u5 p4 E' b  r5 U, _

; o) z# j7 X8 R2 O& Y* s0 v8 x咁著 太吸晴 。
$ A1 r( _6 M& W0 l" U. f/ H$ a有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   8 v6 s% R% R1 ~, }) F9 d5 s

, W0 N5 C7 p+ s2 y- }9 |有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
3 L9 m) D5 F9 f- s5 g7 k1 u

: p0 x. y& ?3 ~) _這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
9 m' y  {! p5 @9 Y& q: G
! M; `( O; c: R7 E不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   0 U# W% ~8 ]# H$ f  S; k( s8 [
; p6 L1 z; a0 R

) m! W' [) R; _1 T5 z- `這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。! }! E8 s2 h4 I2 A

. D, x: s5 _- p+ B& X不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
6 c; T9 |7 p9 {8 ^. G( G- v$ d咁如果着呢隻色冇問題啦掛
/ o% u8 m' t2 D% q
- J- n4 g: X  H8 w5 q但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表   
% Q' J) G9 i( F! Q# O* y1 }$ ]: F4 p  I+ v' {+ d
咁如果着呢隻色冇問題啦掛
, f9 V( v5 C6 }" Z# _% _* \5 W; J& Y+ B
但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
/ I9 J3 O5 ^( Q
# G) O8 e1 |+ ?4 \/ d
你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   
+ e: m% s( `$ e/ W/ B
' \2 N! X0 n- K  `' C" x! L2 C- T4 E( G' y0 r+ q( {
你想,一定要高义?
$ p1 |7 H- l5 O0 z
佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   1 A4 a" `) M7 C4 n4 k& {

& j1 N  f7 M; b佢得呢個款
/ I% g$ f1 Z, p: r; i同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   2 S& Q1 g8 `6 a' c) g3 i& K8 X( M

' G. c" t7 L' E- X% u* W4 P同埋高叉有啲難收下面
- M! @" B! z  S: N8 O3 N9 U5 Y
我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   
( a9 q( i7 ^% I! A$ j( M
/ X* W/ S- ?1 p同埋高叉有啲難收下面
3 P( i' `- q* p* [5 ?( z( F. U
$ O, ^3 a1 U0 G# M% C" W前幅會太細,窄。
) q# N. H4 G& f. _9 b# L3 U( V收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。
4 _+ @2 n( v* C5 o. h5 i- f4 khttps://holland.pk/mhxg68b0
; q! T- B' S5 a( i6 h" R; [4 Zhttps://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   
! V4 k+ r0 I$ K4 j9 M2 c今日着一件頭泳衣游完水返嚟。
4 g$ X$ j( ?3 `& Nhttps://holland.pk/mhxg68b0" T9 [+ W9 ?9 P
https://holland.pk/wl6m7pqi
- w1 |8 ?: J; ^
% U7 ^( v( ^4 c3 X+ j: b+ S1 f
這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   
9 m5 n7 K$ m9 {- H) H* s
$ Q% F% M* p. n+ }2 d  Z5 q" x  Q9 c; E5 e" W5 {' [9 @
這件,都吾覺是女裝呢。
! @* {: C. ?$ L) e
童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表   ! B2 H. Y9 ?, Q5 _
lee幾日好凍 去左邊到游?
8 N3 {8 L. s# U! [1 S( j凍先至多人着衫,唔會太起眼
7 P0 ?& C% S$ N# p, V) L2 H: J7 T; |3 H- X8 _6 U: j1 z+ m2 S
荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?
3 E4 {, i, ]3 z( o. }
" @- G/ a3 a3 U6 ~6 j/ ][ 本帖最後由 KT4135 於 2019-1-10 16:46 編輯 ]