嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表   4 A! b# [' ^% r! E) B- e' O
去沙灘 祼泳唔洗著...
, U0 Q: b5 c% _

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   " q0 n& n! ^/ E) |7 v
着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
" J% T3 T3 B& N7 J
% q8 j0 `% ^. r  z7 c咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   8 E: v, Y3 S- v0 M' x3 u$ ]7 K1 y
係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
! \4 S8 I4 J8 B好靚啊
. I/ b  u* C% Y! D9 Rrealise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   * r: B1 ?6 ^( _+ g4 n9 c. d& r2 F

# k9 X3 M8 u, G/ E, q( P  {$ |8 G
咁著 太吸晴 。
' _/ o; V* a+ ~4 o, G$ _) s
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   
( ?9 s/ S' [% e7 d+ T0 C6 V# f8 @. N3 K
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
) p1 o* D" x6 {3 b- t# |' `: O1 j+ c
# {1 h5 G1 o% m. M7 O) I
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。
3 }, N* z5 S  g/ f$ i6 f- S% K4 a( h6 h; ~, v
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   5 U% s: b" A' G" r5 F! }1 J

/ f2 [7 K; F0 m1 D7 `+ {' h6 Y/ n
3 b" @% K6 S/ t5 Y這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。7 l/ N3 i1 Z4 v
0 d8 E3 A, r; K8 X
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
- B7 w8 g6 K: H8 p
咁如果着呢隻色冇問題啦掛
& x: ~, {& s4 o; \' E0 y' W$ `7 ^
8 z0 L5 J3 _. v0 I; C, h4 c! H但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表     L( b  O  i+ Q4 d  X
$ n( U* h3 T5 ^: H
咁如果着呢隻色冇問題啦掛, A8 G! I9 y( }, r' z( ?

3 n" N; J9 }& t2 T但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
1 R) V3 W( D6 N: d3 Z
# x+ v8 A6 |' C  F9 B" z4 Y, Q
你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   8 @# y4 }) o' u" p* F" p$ @; l

0 ^0 a  u6 X/ }. Z5 F6 e! x
; [: [, Z1 Y) T9 h1 G你想,一定要高义?
5 i7 O8 P: `) W& F1 v
佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   ' K) h3 j( @. L* H

; G& a/ C  |1 A7 U& J佢得呢個款
" I# W# ~7 w" k1 \* i! f同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   0 G5 j3 A! p# `2 Q

/ L* P2 O' V$ R+ d8 V+ _1 U" M同埋高叉有啲難收下面
/ G* P# K4 f2 A; V; E我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   ( N& ?, R" f* _# Z+ F6 Q9 M% {

- s4 h2 u9 T$ i8 @同埋高叉有啲難收下面
- Q" H0 r5 ^1 A  c
- }# W+ ~" j$ n) K$ C前幅會太細,窄。& \6 C# Y! Y& Z4 I/ y
收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。( z# x& g* }. v
https://holland.pk/mhxg68b0# F. L" r2 [) x: s& b# u0 R
https://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   ' U4 Y3 f8 B% ]: N) V5 r; A
今日着一件頭泳衣游完水返嚟。# g4 j: {+ H  |% u
https://holland.pk/mhxg68b06 }4 |! \1 Z+ o/ M  N& x
https://holland.pk/wl6m7pqi
4 k, f; ]- L. @  H+ t1 c
* x; ], l: Q% g! H這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   
6 ?( g) V2 E; A5 p2 D( L
0 x; z3 N$ P3 T/ R! g( S% Z& H! ~2 n! w9 g: n1 g
這件,都吾覺是女裝呢。
9 h: i2 Q2 U$ o8 e3 ]3 O, L$ E2 P) C5 U童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表   ) X6 L6 e. G1 }" }8 m: C* c1 |) a
lee幾日好凍 去左邊到游?
9 r; Y0 P" n$ H) r# X) G& n凍先至多人着衫,唔會太起眼& v! e2 H% P  Y4 o. e! O0 m3 w
/ a7 g6 d4 }: }1 R9 |8 ?
荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?
/ g7 y/ L1 g- i* f$ h9 m# I( u2 R+ ?2 a% f