嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
' a5 v, h1 h# k: K8 ~5 S但係佢有女朋友# r% A2 c$ `; \9 g, C
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
. h1 J/ O8 j9 b所以都係我身上做晒: I* i  b- J3 X
戈次之後佢話佢愛上左我
+ X6 M: w1 R" S. z但係又話下次要3p 9 A& J! w( y( U! V2 \$ s" B
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
1 t$ {5 z, x' u1 Q% w  _2 Y我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
7 t. c8 v; ]2 p: D開頭我都認真左
( @# ]. r; u; M; o以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   , F! X+ B  D! s: S) R( C, I" H
本人CD最近被個朋友內射了+ T7 P* k, |7 b3 K% p# a
但係佢有女朋友. L8 ^3 y1 X1 T
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射( P2 {' x( D0 `( t* }
所以都係我身上做晒: B' P! F0 g* _5 m
戈次之後佢話佢愛上左我6 Z2 n9 z7 H) Q4 k; u
但係又話下次要3p
$ X6 Z! o. j  _" B+ a雖然同佢做戈陣真係好有感覺& {* k) m1 E9 b0 |/ O3 S& i5 d$ y
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
( f4 Y  j) s1 l* b: z! |5 Q! v0 d; f4 c7 c! t2 C4 z6 j& C
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表     _: R7 L) x4 S8 g
本人CD最近被個朋友內射了3 J, y; m+ v, p' B. I3 l( b  L
但係佢有女朋友0 r/ w7 _' `! L1 {
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射$ n; f- a/ ^: o, P/ s
所以都係我身上做晒
5 Z+ ]7 c; l5 b. v- c& i9 k5 r戈次之後佢話佢愛上左我
3 b) N0 d8 W% {7 R  s$ m' s但係又話下次要3p 8 Q2 c# l, l  @& \
雖然同佢做戈陣真係好有感覺1 g$ r; y4 Y* E
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
/ J4 m& W% M0 Q' S! J1 L6 d: |
小妹都係CD+ @' [) g. @; e
都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為, \9 {3 J" B% }
性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
0 T/ p& ]! |, K  a; \慢慢來吧
2 g/ c% A2 ]! ]/ J  M7 R好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多; a0 A& w6 B. k5 e2 A& ]( @1 c
始終生理上還是… /。\

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀( X. [4 M! ^5 W/ V5 a, f
最重要係大家都知大家想要咩+ K) M# V+ m+ b* D- g. g; m4 K. Q
唔係呃唔係搶
5 w: a5 J+ x& i. h( LSP 咪SP lor
" f, M4 h  z3 S冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   
8 u7 e: B" q: C& \. [7 F5 p我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
. D1 ^1 y; t- K2 z# D5 H就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   7 ?0 ~" k+ R9 A! D
其實女生被內射,有乜感覺?
' g) J2 B# w9 R
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆) c) v3 ], g7 p% D. x2 b. I
算係被夾硬黎 原本講好最多射面
, {: R; c7 z3 v; P) ?第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
7 A; R( f* G$ E! C( a4 v6 W
$ a# I3 Z2 P0 J8 ^  y7 w+ h) q$ M要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   $ h6 y) D0 m4 ^% @$ q9 Z% V0 W2 d5 C, y
我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
! X# w! I! M4 b1 i% ^

; A/ F0 k! A$ N; V' V被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,6 g! `4 O  V# a0 p

: [' y9 B5 j3 q  W$ [, V1 ^- s被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   
3 P6 H5 b1 O' O小心安全............高風險呢
! Z! |: K, X: r, r! Y' c

! L9 c* ?  p% Q9 F: [被射後, 很滿足, 但之後有点後悔