嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了9 l) y/ V& n% M3 K
但係佢有女朋友* H& H$ W7 {! ]
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射& m$ X# D, l* v! C* F
所以都係我身上做晒
! V) Y1 }6 [, q  w& z  L& e戈次之後佢話佢愛上左我/ [; L0 ?) i" u) T: R
但係又話下次要3p 8 v+ U! t" b. r4 u3 G1 P& B) H
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
: Z: ]5 O/ y3 G, A1 d* S% V我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
& S3 }1 X1 h* y. S: C1 e開頭我都認真左: I3 r5 j- v3 g" k: S) d6 A3 x
以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   # u" T' \: _3 b& l) I
本人CD最近被個朋友內射了
9 P$ C. d% \, e9 O7 y% g但係佢有女朋友
) r8 Z2 O8 n/ w0 N- d佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射3 x- X' S' ]% u; B$ \9 Q
所以都係我身上做晒" f! w+ W( @  _1 _2 |" _
戈次之後佢話佢愛上左我
8 @0 X' z0 O5 C  j$ B0 l: m但係又話下次要3p
5 R; b# [3 r+ a4 d& G! t; Q雖然同佢做戈陣真係好有感覺' Q# Z5 k8 E9 \( S  }" x9 L
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
9 M% g/ e5 }) N, ]2 i) O6 D
+ n, N* k, _! q- w. N( `( d  Y& T
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
5 Y  M4 r1 B2 C$ t& h! p本人CD最近被個朋友內射了
6 I$ j5 v! @) |, z- u但係佢有女朋友% n% E2 i0 \7 ~1 y' n
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
  `! J/ y3 v; Q& u- q  ^所以都係我身上做晒
3 X: r& I3 S. W8 L4 V戈次之後佢話佢愛上左我
# F0 r( ]1 K4 y6 g但係又話下次要3p * j' H- j) v% N- A' L7 ?* J# z- G
雖然同佢做戈陣真係好有感覺6 @) z) J/ h: i6 l+ d- ~! z% \6 ^/ C
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
1 B6 _5 K# Q  J$ Q2 }2 {0 F6 K小妹都係CD
  G* u0 f1 z& T- p- `) B都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為5 M9 b3 r. Q3 s+ T
性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
  {4 a! Q8 H: R慢慢來吧2 s4 n9 E+ D7 X% B0 S
好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多, f& X6 ?+ o/ F0 U! t9 Z9 A' z4 F
始終生理上還是… /。\

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀# [( }* S/ B) n0 f! E0 T
最重要係大家都知大家想要咩
+ d7 v9 W( P) ~* t唔係呃唔係搶8 G- B" ?. j( F  ]
SP 咪SP lor
6 X* ^4 h# Z  H- [$ n2 o冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   
" U: f: N8 \2 i% \2 Y, A& F我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
1 P: S; M4 P6 ~3 _$ k6 Y就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
; y" v5 v! l4 D其實女生被內射,有乜感覺?
0 i6 v& m1 c. O3 o% m要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
, _7 x0 S# a: [/ x算係被夾硬黎 原本講好最多射面
9 H! W9 Z% F3 T, D2 N第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
8 [& H# l% w6 L/ t! x
# T9 ~' R  K6 @( D要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
$ T/ s) k9 s$ ^/ w8 h我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
$ F& Y( [+ G/ U. [

4 i2 f' C8 x; p& l* V# G被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,$ ]9 `. J  z6 i* `% _4 g
8 d& z2 |; V( ^- q4 L, @+ [% A& E3 f& [
被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表     S) m( h) k1 b2 j5 \' ^1 K
小心安全............高風險呢
; t( A% c8 y" x3 F( x$ T* Q

5 d! R/ ?- t0 u& w, C2 h0 ]8 K7 ~+ u被射後, 很滿足, 但之後有点後悔