嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了7 A0 Z% N# p  ^- k
但係佢有女朋友- C* x2 Z- N, r3 ?
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
, \! M3 M+ B2 B6 M( a所以都係我身上做晒
( ^. J8 }) E! I4 r戈次之後佢話佢愛上左我( G. Z$ V7 [  O8 H$ S, k- l
但係又話下次要3p % q7 `/ G0 n' \! l
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
1 l2 J" |- S4 U- G/ A我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
" F& `2 A5 Q/ G7 h" o1 @7 j開頭我都認真左
5 g5 D( V: a6 V, [' Z$ J- T以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   + N5 ~2 S5 f8 O
本人CD最近被個朋友內射了
7 w! q& R9 f5 T- N& V& B但係佢有女朋友+ X3 ]- q) h2 q* c7 P' ~/ x$ {
' y2 r7 z* K+ }. G; I所以都係我身上做晒
' r5 o- `. M7 v7 M, s戈次之後佢話佢愛上左我0 a# g6 P* h# V( ]
但係又話下次要3p ; \( {! z& M8 [0 X8 j( [# {9 F
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
3 K. j9 B/ z) J6 @( m我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
7 P3 [7 |* ^- w

1 A! O1 B# s/ Y7 m9 V7 X但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   & [- l) P0 A3 E1 \
本人CD最近被個朋友內射了6 n" Y2 l7 @: \7 X; C6 J: G4 |
但係佢有女朋友! [4 D# I4 u5 c! P) |5 \) l
; y$ u3 C% j& z6 a所以都係我身上做晒" N5 \4 x: |4 O3 N& w
戈次之後佢話佢愛上左我9 n  E+ Q! L  p
但係又話下次要3p
4 j' F0 r, D2 p$ V& O  w( `& S. w雖然同佢做戈陣真係好有感覺
/ p0 w3 @( M2 G我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
3 h" y2 k# _1 \" S% ?
小妹都係CD6 _; I5 o$ ^! B! z6 B* h" h
都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
5 d8 Y7 k% e7 ^; u+ ]+ H" L性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
/ H5 p5 v. J2 X8 u, ?慢慢來吧
; [4 o3 M2 w' a9 ^- V- z- J  Q好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多
/ T6 N6 y5 t! \8 q, g始終生理上還是… /。\

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀
- K& ]  N. u% S5 B# j1 s- C最重要係大家都知大家想要咩3 A. s/ a6 F2 O8 o7 b
唔係呃唔係搶" Y4 v! @+ v/ U& c# e
SP 咪SP lor
& @* |+ B2 C" [- m( v! E& T冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   1 h; b* {2 O4 i
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
; B. Y8 c6 Y9 f$ t
就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
! v6 d& h6 H, ?9 T* Q7 {& b+ r其實女生被內射,有乜感覺?
+ j! y& V; Z5 f' h3 x- L) a要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆5 l2 c7 X( U6 `' I& A2 i
算係被夾硬黎 原本講好最多射面
5 ^) }# b2 P) z  V第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
* g, q/ ?$ Q4 @! ?/ K- u- ?0 _) c6 a3 S7 g. ^4 q/ O$ ~
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
9 d0 p& e" N" c5 u: k# Z) S我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
: v) N9 T. j. w" ]1 A  N9 {' @" Z2 n" u3 H$ ~; @- R' N
被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
/ t; T* u8 e/ _+ T; D* v3 }$ V4 d+ z3 a+ z7 I1 u1 b) G; e. k
被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   $ ?2 d' l, m: E
小心安全............高風險呢
6 U( d* C% _: y# o/ n
  H5 v' }8 `$ z9 F6 f& I( |" ?
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔