嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
+ k0 y% g4 B: |3 }但係佢有女朋友
4 b8 N- g* ~) l0 X3 [/ }; H佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射( A6 j, f  P- m. t9 b6 t! i
所以都係我身上做晒1 F; ]' k4 G/ n9 t9 b, b
戈次之後佢話佢愛上左我
; y" M$ ~; [  r但係又話下次要3p " ?# {' _. g+ X& J4 U
雖然同佢做戈陣真係好有感覺. i; n7 O1 n1 s# e( j  r
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我# ~9 @8 s% {; [0 S- K
開頭我都認真左. l! J: B: Q2 H
以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   - m% ^, M) r* t9 b+ x( ?$ W
本人CD最近被個朋友內射了
. m3 P' d5 |* w但係佢有女朋友
6 D5 c) e. M; B0 o$ u# _. d7 y佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射$ ^+ V; t9 b+ }; M5 m
所以都係我身上做晒; q% @1 Y6 U( v
戈次之後佢話佢愛上左我
# q! u9 O4 m' ~( Z; N8 f$ \* M/ L但係又話下次要3p
+ ]1 D0 a5 n. }  |; s* u雖然同佢做戈陣真係好有感覺
, \$ U- e$ [9 Q1 T2 b: s8 J我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
5 z, `2 B7 _& a' W4 ^/ r0 z: N9 r, e  V
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
' M) I! B! \/ B' G本人CD最近被個朋友內射了8 j' A  w. R# a; R1 S: T% ^$ x
但係佢有女朋友
' N' A" i' A9 z# Y2 _' Y佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
: F9 _; C4 V) S! O* o+ A- R所以都係我身上做晒4 C( e( t8 j- @/ B
戈次之後佢話佢愛上左我
- r# r0 a/ ]! n$ M6 g, {2 s但係又話下次要3p
3 R4 V1 x  x" k" o, `4 A雖然同佢做戈陣真係好有感覺
. c6 t3 c& U, u+ E4 W6 x  O5 E我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
( I' ?% S+ S5 a  h/ j+ u; K小妹都係CD
9 \0 w- k! `3 i: L都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
- T. ]/ [- D" _8 f1 N) |, }5 V1 _性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
  B. h6 T5 `, ~9 V" f慢慢來吧
9 C% w" q5 l( L好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多
* B$ V. s4 I% j3 t始終生理上還是… /。\

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀
2 t9 n( R$ H1 Q4 A& D% s6 @! a, R7 C最重要係大家都知大家想要咩
6 I5 |: Q7 R9 Z2 J% o+ O  Q唔係呃唔係搶
* j1 a8 w$ [, V: ^1 x8 QSP 咪SP lor 7 {  \% g; s4 J
冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   
4 a, b9 p# E( n0 \5 }4 z# h我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
4 P9 d. G9 S5 u就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
4 V+ J1 h1 Y+ K( `3 c* [其實女生被內射,有乜感覺?
7 Q0 g& h7 |3 t+ [, H3 m) c要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆
8 h3 K( A7 Z; J) f) ~/ V算係被夾硬黎 原本講好最多射面  u# B4 B. \! U7 M3 e
第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
7 a$ K! X6 U' Z3 I
0 I( x+ I+ }$ `4 J要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   4 T- V% `2 _% I/ g' W: E
我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
4 ]% i2 j/ z1 C7 I( s9 S
, J: ]* ?( ]3 Q$ K# ~  O$ f
被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
# z1 F2 \7 C) N! [% R. a6 d9 t- _. P! P; ^5 Z
被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   
0 u4 s% n  K, ~: e' w0 _+ X, V小心安全............高風險呢
- S) e( i1 t. |5 U3 J3 i! M$ E

W% h3 p- r1 U# Z7 p被射後, 很滿足, 但之後有点後悔