嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
2 H( W+ b+ t1 ^1 H( @' u但係佢有女朋友
7 J2 ?% b3 _; s- Z' t佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射5 `) B% w' V$ h9 B+ o$ L
所以都係我身上做晒6 @* \) j" n5 \0 R  q
戈次之後佢話佢愛上左我
1 E: e+ d6 h& U* P% ~4 u5 S但係又話下次要3p % a: a! v$ P! `/ D& W) ?8 i) q" C
雖然同佢做戈陣真係好有感覺  L, \8 e3 e- r
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我; {) Z: H( _7 ?- T' m
開頭我都認真左+ q& m, {# ?  B! q3 ^; G
以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
$ D, o4 W, f% @4 e" ?; U本人CD最近被個朋友內射了
5 T, J9 @6 p4 P4 |" V* A$ L1 I但係佢有女朋友) \4 K! W& J' H" F8 B
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
) ?# T6 }/ O1 }7 t+ A+ ^所以都係我身上做晒
" ~9 R( y4 b9 U9 ]' Z戈次之後佢話佢愛上左我: _9 q. D8 Q# p  i5 I2 Q+ T
但係又話下次要3p
1 ~; {. P$ c; v4 |% @雖然同佢做戈陣真係好有感覺
  H2 H; o# ^+ T; k4 G% y1 _我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
8 f2 `% O7 w2 Q* d3 g

& F% M7 b9 n% U+ s0 B, U6 |" y但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   ; _, ]" B3 N# ^2 w. [
本人CD最近被個朋友內射了0 X1 y& t- S. l) u9 Y/ J# ]: z
但係佢有女朋友6 E2 ^6 _* [' G! h  m+ v
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射7 |% N/ T" a% K" |0 g
所以都係我身上做晒( r# D( p& q# }# B0 L
戈次之後佢話佢愛上左我
4 Q, F" |3 W6 b但係又話下次要3p 5 ?- G, n0 `- d5 C8 n
雖然同佢做戈陣真係好有感覺' B$ {3 P. ?3 q
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
9 _# F% o8 B* r( |3 Y( A" }
小妹都係CD
: n' F2 ^! \7 v8 `都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為! `4 t( J% Q# d1 {, b/ V/ N
性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺
  W2 L/ Q: M) t% o. x慢慢來吧
$ |1 t$ |  C6 x% e- o好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多9 q7 E4 u0 W1 L
始終生理上還是… /。\

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀7 k5 M% Y4 S) a3 j3 e4 e. B
最重要係大家都知大家想要咩; [( C- A$ b( O! x6 c% H1 [! `$ F
唔係呃唔係搶, n9 O3 S. J5 x+ Z2 |
SP 咪SP lor
; L2 |& a2 N5 o1 r冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   
' w! O9 z# A( ]! b, n( D) W我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
( O8 @4 t% J3 H- @# m* z9 k1 A- P就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   0 M0 z5 s: j0 G& @- q& S" A
其實女生被內射,有乜感覺?
. O( j8 K% Y) r7 \$ Y0 |2 u8 c要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆: s. ?* Y4 j" c; W" j6 G) O
算係被夾硬黎 原本講好最多射面( }, t, [/ V, {
第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
" s7 E: U9 N8 f6 }
0 C- |5 @, q+ j要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   . D3 L7 @; D+ ^
我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
. F+ D' {2 O7 M9 [' \; V; Y+ P
) o# i6 c0 D3 l# H被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
6 b+ o, V- n" q: S/ _
7 r- n7 l3 B5 m4 I7 U( o被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   . R' o$ v+ h" q
小心安全............高風險呢
3 c" _6 _+ |, r3 G" X$ m! E% U1 V0 w* T' B9 {- }; v( {, j
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔