嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊$ c9 t4 W$ _# c0 F* q! N
特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   5 X) r- q; h# T; e2 Y; K& S
1 5 7 10 11 14都想著啊6 W+ T  V4 N) {% J. f' P
特別係第7套
+ n- _8 F  G: e, o1 U/ i& @% @. h
! y6 e/ B( W" H8 ?6 F* O我新高根鞋3 [7 R* P: X6 }( h8 x
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表   " p; X( @8 {/ g+ i# X5 ^7 N" T7 v
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
; I) A, d- o6 F% V8 r& q

' W4 H$ C2 f0 [. k我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。+ H* i$ Z; b6 D- ^9 J
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   
' m. V  J/ ]( b, H6 Z) L' o5 h全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。
- [/ X, P7 f# ~0 F8 u1 O; V. J7 G& v我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
6 ~2 b# K: [# P& H1 {1 H
' ]2 U$ I3 s4 L% ~( i4 z! u
我外出時,必會加件外套% }7 s# j7 ]- C; M$ I5 J
會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   0 X4 ~. D) ^2 Z, i
佢啲窄裙好靚,我好想要
) T* S5 `6 b* I! H! {: Z
' H6 c. _* @0 b% V7 d我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   
. L3 L% T5 b! u+ Z/ K# L我喜歡粉色系列。
  U/ f: i5 `% l8 q- D+ a' Y0 `7 s0 g
我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   
4 K1 v7 J+ A4 ]# R  B( W  e我喜歡粉色系列。
9 N: k( n8 ~# d- E7 P
- }9 G9 Z6 S6 J9 u我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   
) V5 _# Y" O: C) ]; |' L1 xvery nice !
9 L2 r' q2 c1 _3 z- x
6 ]& L: Z. c' P  i
看看
. L+ F/ a! m& _( m- V8 p姣妹紅色高跟鞋, j" s& }9 I* E$ g6 P6 C. ?
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   3 w2 \' K4 m5 f2 d; q/ p" h
每套都想穿,最愛第二套旗袍
5 _/ L/ ]4 x/ \* T
; _1 j' h, X; _: x$ {8 B1 P看看我
/ A* H/ Z% X4 D8 {4 G% l姣妹白色內褲
. V8 S  u4 \2 t9 Q. Zhttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   
2 Y2 _9 w; r8 ^  pAll dress are very pretty but need a great body
* J7 g+ w$ x; N/ y% `# O
7 ^) T6 f$ z* s& m
看看姣妹白色內褲
9 W( W6 B- i+ o, L: g: t/ phttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html
: \. V8 J' u* i9 g姣妹紅色高跟鞋
" u: _* U6 J/ y4 m3 e) `http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   7 Y9 J) F: _8 v0 Z/ m( R; V
very nice !
# z2 R5 R0 O7 h; `7 d4 S

- _# }" q# Q9 A* m下回看我黑絲腿好不好?