嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊
7 F! P& g, j2 N( s. s; V, }( T特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   
; q8 i6 I* T% `" y$ _2 a% h1 g5 J% m0 A2 T1 5 7 10 11 14都想著啊8 l' R; y0 \+ X2 C- H+ X/ G, _8 Z
特別係第7套
) t8 n; E' f% u, N  y9 z* e! A% |6 W( o
我新高根鞋
7 x; I: W, f3 w! Ehttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表     o' W# L7 O* i- S5 w
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
' {" S; r, s# G  K, }" U; k3 C
! Y2 l5 j# ]- H
我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。! ?! `" N  `5 h9 i
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   ( D$ r. D' ]& Z+ [- Y
全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。3 W+ d. G! O, y0 f9 n: C/ F4 W6 B
我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
+ i( |( v" i* ~# o6 l4 e. K% N% L
/ t9 F5 A1 F' E2 ^( h! }# v
我外出時,必會加件外套$ ~8 [+ f% _1 _1 W
會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   . L* ~0 u/ C! P; ]5 @
佢啲窄裙好靚,我好想要
+ R( Y$ {$ K( y2 [9 F1 r6 ?
  P6 ?& ?! R8 y, u/ g7 ^, u9 v" u$ _我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   
) n& t; G# T) T3 l我喜歡粉色系列。
5 V, @) J  c# V1 J
; e/ _" H8 u& p0 y7 p  v+ Y
我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   $ ~! M0 Q0 ]- X( D
我喜歡粉色系列。
9 X' x1 y- n* d- W1 e& u
, W* z, j0 S5 D$ m" t3 r
我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   + W5 M8 V9 t  y. h
very nice !
# j1 Y1 W4 l: b$ {; g, }: J( o

0 F+ @5 S& R. B5 M; n# p' G看看8 Z; O4 [2 w7 p2 j; W% g" B9 q8 J
姣妹紅色高跟鞋( D8 _5 p% p3 n+ t
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   : r8 l1 {1 K  b. {
每套都想穿,最愛第二套旗袍
7 z( K7 |9 |6 B* Y$ q

2 k( y* J. W, A看看我
1 u0 y5 o" x/ l) ~+ Z- i姣妹白色內褲3 J1 L; D' I# b  H4 A3 V3 h3 @
http://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   
9 ]" C$ M5 ^( ?6 b; l$ y# m1 gAll dress are very pretty but need a great body
6 N: H) k* N4 M0 Z- w4 k) ?/ ^6 w: b, L: p+ q; A% }
看看姣妹白色內褲
, c3 O: w& V! m% G# chttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html
2 |; P/ ~) O: W2 W0 F" p9 ]: d姣妹紅色高跟鞋
8 e& v9 U0 Q, N, [( }* T" f, xhttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   ( y& B8 K. x) l1 R3 e0 t& B
very nice !
/ W" ]+ o6 N2 {) |. g

& |0 u! a# W0 c# e下回看我黑絲腿好不好?

最近訪問的版塊