嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身% S2 x. \  t8 c0 b
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret& j2 S/ [* ^1 Q5 e9 `
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
% n/ F; x: e( n. z我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   2 v+ u+ y, n  H5 |3 Q7 k2 t
呢個問題好頭痛。
( \. [. K. x# R1 h我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
+ W" w( C. z' W: G7 P7 c

0 _; f6 |) X# w: Q; D外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
' S. `# G) Y0 E68 , Peach John , Victoria Secret
# p1 s0 L$ m% h3 b我大多數都係呢3間
$ D  Q+ ?8 A5 F3 `( ~行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
- z( [6 w* D  H: j( k5 U; Z呢個問題好頭痛。: `& d1 T5 S: r; O: {) y1 v
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
4 A( L% x# L- h: C( e( a& {3 c

$ K5 |3 b7 p6 p9 E; V! M- p2 P5 V外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著. G  f8 h; K) F# O3 l; t! T5 ^3 P3 Y
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
1 ^* M  d! ?8 J2 |2 D- B定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
; g* c. d4 w' O! y$ p& P) X1 [) h* k) r7 N( l; A9 F

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
, q3 f. _" U6 \1 {/ G, |, m6 y. |! i+ O$ H' G/ f' X  I
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
, i% x. y/ s  ]- R4 O' U" y. E# G
' ~9 ^5 H. f% kVS我主要買Sport Bra
0 l# O! h8 Y! O! h+ q! [一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
0 c2 U2 ^; f! \# J; z/ _! Z* P6 M通常只係大中細碼無分Cup Size
0 o+ \" D% C2 x( y5 QVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
, ^6 F6 Q0 ^! W/ Q對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身' v1 Z5 A. p. C$ G. t# C( G7 `4 M
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
: o% y7 \) x' T3 b$ d
0 q: C- s" |& V1 v
, p$ |% p4 {8 x8 e" G3 l0 K  B5 bVS我主要買Sport Bra# J# I# b: y( _/ ~8 b  P8 L1 h# F
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size, d! _9 w$ w5 x" q2 V' o% [% P
通常只係大中細碼無分Cup Size# X+ b' f8 q0 r- L  h# N! U& I5 N
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇' J: A& p. X+ `9 h3 y+ J5 E
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身2 k$ W( z! h* O' |6 a
咁當然...款式就見仁見智
& y) C% g" y3 q8 _+ A) A+ u9 c; `5 s4 Z3 P  I0 b. v# P4 u
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   4 H) S  @( ]8 L* P/ P7 a

" r8 Z1 u  ^  T8 n+ O
3 m* }. |& L& F. R7 h其他 bra 呢 ?
  K: d) Z# Z. _

! c) s) V! Z  l3 o, f68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra6 G& [2 Z/ H- r9 ^
有時買左新衫又會買Bra襯衫
* ]! o1 Q2 i' d0 n: h
4 P4 c/ t- m8 _  _* u. B) y7 X   4 h1 ~, A5 y5 [

& y( s' S# F5 s* L5 w/ o* x其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   / s3 W1 D; d: B. q4 `

8 G. z% i1 S2 j  T
7 l+ R6 n9 A- [$ [68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
1 x# R  d1 [+ m+ V有時買左新衫又會買Bra襯衫
9 o( F4 m; Q' D1 c' U7 Q& X+ b; R  e2 j6 m

% t  D! w$ I0 f2 F  E7 w- @+ u4 w" a: [" }
其實你話其他Bra既意思係指 ?
7 v3 A6 J; U) }, Z# R$ i; X有個地方一直覺得諷刺9 A% T+ \% }+ p
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
. _5 b9 ]: y+ g# R呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
; B$ V# V9 u2 o+ D/ L但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
8 v& P' Y1 N* y5 H
$ G3 N1 P+ H8 y9 p. }* b+ m有個地方一直覺得諷刺6 }/ H( }2 e7 L% E
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
, i8 p  y+ w# E. B7 }" r# u呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d8 g' p8 L  x$ Y3 o7 t
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
0 C6 b# F, ?  j, B6 E+ r. S
0 X* ]3 V& i3 m# Z+ }7 l
因為講舒服既話一定唔輪到佢
) P2 O8 q) I% \3 X0 k5 v4 {, X一日帶足十幾個鐘既就會明
3 R4 n$ l9 D; M$ a6 ~/ g佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
" |. U  k9 Q* P. u0 F- w  ?- n* L3 |" y7 c" M7 j# {

/ Q7 k1 H/ R; Z8 {8 E/ \, }4 I因為講舒服既話一定唔輪到佢
" w4 U, x; K  }# y1 z% Q# h一日帶足十幾個鐘既就會明( W7 I: B$ r" }. S/ Y
佢係勝在平
2 _  E% d: Q, w+ f! L托得又唔好,長遠著壞胸 % W/ E" M6 X- n8 P  S* X4 g! ], F5 \
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
. U( v8 ^8 U: p0 p) Z% r2 D( \3 j. d" B1 E7 }2 u5 S
" g+ _$ T1 r# u5 [  F* A5 ?
因為講舒服既話一定唔輪到佢
# f+ y0 L; p( x; y$ c* M& ^一日帶足十幾個鐘既就會明8 U* Z; Z4 P8 F" w% p8 P
佢係勝在平
$ }, M5 g1 T5 ~9 ~+ m
8 J6 I$ _" R% X( ~) t
是,68 是平的。
. z$ ^) l. Y3 ~* A; f: @. c6 x
: V; f$ W% ^0 d- c5 w; M& \入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD