嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
7 R& @# M& V/ y) a( I2 x我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret* _2 z' t& [/ Y
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
! I9 S% m* l" Q4 m/ {我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   3 k- f  Q  o8 y6 _9 c# C. Y9 }- L2 o
呢個問題好頭痛。
! ?, A  f% @7 v9 B7 o& i6 I0 E) u我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
! f, Q! E9 g7 |; H( U( {6 {
* D5 H% k% @! R0 n# x' N& Y外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
, q: L5 T2 n2 b8 L+ f68 , Peach John , Victoria Secret5 W- k" C' H3 \8 o' K' B  C
我大多數都係呢3間
+ x. ?+ d  N. D# ?
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   . g& v( p: f/ A. v/ z7 L
呢個問題好頭痛。
0 G$ _1 S+ Z+ A3 z' b( t% i我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
) f5 w7 E& x9 a
8 C! ]# t4 a0 p; s
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著9 S7 p* b; ?3 C& ]0 o( ?
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
. r; `( D7 T- r- S+ @5 p6 {. B) q定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla- I5 Z) C5 G  n7 L- q; f
/ n! H. A. S: l1 X

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   6 J9 l+ k: K) L9 r! o

0 ~  Q! l* y& Y) K4 m行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
7 G. [% n2 z' l( u4 ^& |% Y" ^8 w* X
VS我主要買Sport Bra
6 J8 h, ^# B$ ^- @一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size5 n7 V+ S- s1 }: p5 Z+ r+ A# `9 \
通常只係大中細碼無分Cup Size1 p# Z2 h/ S0 u. X
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇7 m$ E. B3 h6 z# K
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身6 B8 k9 C9 Z, P+ e
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   3 D$ I3 k* v0 B, k6 x* Q0 P! r& _/ N

. t* q" D5 V  g- k- K3 B
$ T- j9 |0 J4 s2 O+ v4 PVS我主要買Sport Bra3 n; X/ r' j1 V
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
# e( r5 j5 B! k, M# j+ C1 y" L$ f通常只係大中細碼無分Cup Size' z& q9 E" x# M
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇& P0 ^7 Z8 Y: V5 A
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
2 S, Q" h7 I7 ^1 `( i0 Y* D咁當然...款式就見仁見智
! ?& ?# x4 Y  X& d
  ~4 d, ~& k$ w9 }2 `
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   * G) `, c- j4 t. a6 A. b
3 Z0 s. L0 M' U$ J
, ?5 |5 `* v5 e* p7 w7 @4 |/ j; D
其他 bra 呢 ?
) }2 e/ W! `6 p' I" v) H. I& j; n; g, A- e* w' R2 ?
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra+ H* L/ v6 t0 N. ^
有時買左新衫又會買Bra襯衫+ b" c0 P0 {7 J* ~( p3 g9 [" k0 O
- ~% b! D8 F* E

! r. D- b3 s& _) f' e% f9 Y) z; {  V' P
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   & b' e; D( A9 L; W

) d2 E( S! b( G  q
) g6 A  f) o' k9 o: h7 D7 h2 y68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
5 }0 C  P; a9 d; T! X有時買左新衫又會買Bra襯衫
5 T& R: j$ D# A- f3 [. Y' R9 u8 {' m( l- ?3 X3 a) o5 ]

& h+ ~3 x6 b2 ], Y# t, |4 f- q1 {' Y% V5 n4 Q8 v
其實你話其他Bra既意思係指 ?
6 i9 n' P# ~" c+ C1 @6 X- b
有個地方一直覺得諷刺" r6 q& {6 X+ c
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
1 C) \& {+ W: W! V2 ^- w& w& M呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
( c9 y- {, g1 `: G" U$ d1 i5 c但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
6 T; t) k) ^+ @# g8 [6 P% `3 \' U
+ X$ k5 w. j2 V" z  `2 w( ^有個地方一直覺得諷刺
9 e2 p0 a7 r# z- g+ W  ?8 c. H# `68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
7 J( C1 ]# L( q% Q& a- ~2 N# U呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d4 B4 }7 l9 k3 d5 w8 O
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
) N! J! b0 `# M5 Z
7 G! p) s+ |% \( n' I) H因為講舒服既話一定唔輪到佢9 `$ O- y* }4 C- o
一日帶足十幾個鐘既就會明# H9 @/ h6 ?# Q: Y7 M/ l) j4 h% i& K
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   3 A) v3 g) X' \, \% d3 T( X
" p) u$ u( T6 ^0 h7 }

: a9 V4 |8 `( H8 ?" k7 c因為講舒服既話一定唔輪到佢
- u2 ]7 L* e5 G* a+ n1 t6 \一日帶足十幾個鐘既就會明+ ?1 t5 I$ s1 u4 Z3 q
佢係勝在平
; u$ c3 f5 l0 A4 ~5 @1 x托得又唔好,長遠著壞胸 " F( U  ~/ l. V6 v
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
0 s7 D) Z" K, R7 p
+ l. _* t2 E9 ]% C
/ X. S# {8 V" Q! P; |( j" s: h因為講舒服既話一定唔輪到佢
$ _7 u# q4 v; Y. ^. }$ d; z4 T) ^一日帶足十幾個鐘既就會明
  ^2 o1 K9 n0 B5 u' j佢係勝在平
  v: r4 Y/ I1 N. {2 U/ C* Q1 J& T. {3 P6 o& c1 s
是,68 是平的。
! n4 ~) T" K& j/ \! p; U% [
  w& i  V0 q7 A6 e1 `: \入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD