嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身; r: a1 F% ^3 k0 ~4 W8 g
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
* x! _  Y& O- G3 U5 ?3 W我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。3 z, Y; S" L: a7 X+ B
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   $ ?) [1 p* P$ n; V5 f
呢個問題好頭痛。
% Q9 }- {! t5 a6 n7 M我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
3 l, j. w9 `0 F+ Q8 X4 ~+ j( `- ^8 i4 e1 ^0 @8 n* p
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
/ p$ U  l3 A& O0 e/ F68 , Peach John , Victoria Secret
: V7 @& ]( g7 t5 K' s我大多數都係呢3間
0 l0 t2 m8 i! J% G行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
" u0 l4 Y' t. f# d  ?% L呢個問題好頭痛。4 V- E  q$ u' D0 z3 N
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
/ {' @4 J7 _+ {4 }
8 d) G% @. M+ _2 s- Z* n6 p# }
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
  ?7 u6 T6 m- ~有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
3 Q  j! D+ I: y6 M. V定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla+ S/ F+ T: I  H% u7 l; K. p/ V9 C* u
* j& c1 h, `7 Y4 ^, H! d% V: z" M; G

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
" d1 x0 C- C# V) t- ?9 w7 x& B/ [8 T0 Y) G4 e& V. ~3 b
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
8 [7 _+ C3 d" J. _
  j( E( p* e+ L  l
VS我主要買Sport Bra$ S0 l0 j% ^0 L* m, K4 m+ L/ Y5 H
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
* i* Q4 `2 Q8 q通常只係大中細碼無分Cup Size
# L& Q  ~' ]) r! n  ?" J& E8 l  g' dVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
) D9 I$ A2 k  P對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身7 P9 \9 N4 u: x( K8 h( ]
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   + n* U- u& o4 L( U8 e

& }  ]- |' |4 s- W$ F
5 _; m+ J1 n: ]1 I1 D( SVS我主要買Sport Bra+ k9 a1 K, o* q0 V- Q+ J
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size9 I" t7 Y. _. W
通常只係大中細碼無分Cup Size8 R* w0 V* W* O# F: J
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
: ^6 h) m/ p5 n對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身. m9 |2 f% I# L
咁當然...款式就見仁見智
9 c) v8 @# c1 M7 v$ x8 o, {2 M6 [

+ X2 U6 B) q  Y0 w其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   3 H- f! J' F( W. Z6 w- U0 |# b

& z* r- y7 K9 S3 {( n) R
& F6 V( ?3 ?- f  U1 T其他 bra 呢 ?
" l% ~$ ^  V# q1 E8 F7 S, f0 ~: ~; f1 U

( R2 J, `# t% }1 ?: L  Y68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
/ `: S3 I* _' v6 O; M: }! E" S有時買左新衫又會買Bra襯衫4 {4 J' X( ^4 G8 n7 J: j" b: e
$ P. ^% a0 V  X3 @* T  v" f' `1 |
   . A8 O8 [0 ?, ], [
0 [: m* j: d8 W; D- U
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   5 ?/ I1 s8 @9 u. f2 ]

# I; e8 Z0 [9 Q( z9 c- U& ^  V0 z) t2 i! e/ S% r- u5 Q
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra7 R2 H1 H6 P5 b- K  b3 v
有時買左新衫又會買Bra襯衫
# j* q6 @3 H( @; n' S8 @2 v7 F* c5 C3 ^

; j. B) l( K  {9 u, J
# S9 X8 o- m, K. m8 s! }* n其實你話其他Bra既意思係指 ?
/ g% u+ N/ l9 X+ m; d有個地方一直覺得諷刺. C+ Q& I( ?7 q$ K
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫: P  c- J7 T% o# c+ G9 F
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d# n& f+ N/ c! l+ o
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
* f$ M" Y, W' D* r" j. y. {5 o0 A1 T( W6 U, C8 o& m
有個地方一直覺得諷刺
) T6 e. r8 }$ B5 T" e+ [68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫) P; G2 C& q& a7 T. u
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
8 o! Q/ D2 E2 b* s/ X& |# j但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
. Q* U' A1 S% c& R
9 q. C; m9 V6 |; ^因為講舒服既話一定唔輪到佢
; z; q+ }2 e  x- h  f% z一日帶足十幾個鐘既就會明
) \- t4 ]+ F  d: u佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
. \, ?6 Q$ }1 ^9 O+ J5 |
$ g1 f5 t' U; O6 K8 `! T2 l
; J0 ?# H. H; n% H因為講舒服既話一定唔輪到佢
2 d, |! m, z* H: N0 v% x1 I$ _一日帶足十幾個鐘既就會明
( G2 P. Z+ F4 X, i佢係勝在平
, w9 h  T0 V& h% h: ?4 h7 {! z
托得又唔好,長遠著壞胸
7 |0 x5 V$ a# u+ I( V0 S所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
9 M8 F' E5 i2 F; |9 T; l7 _. `5 j1 @( C
. W9 h2 V' ~5 a  o+ A
因為講舒服既話一定唔輪到佢: o' @* o0 l2 b$ c% n# _$ S3 b4 H
一日帶足十幾個鐘既就會明+ q5 q7 m2 \, K# p* y3 P. q+ A
佢係勝在平
' y5 k$ }$ U9 g2 {* D1 X
8 z- n" P" r. A) u
是,68 是平的。6 {+ _: F# g2 ]5 Y4 u  u7 \4 H

4 \, x* O; A( s: F+ G& _8 f入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD