嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
. K! t" @7 W+ \2 j6 K. @我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
7 H& E6 H. ^9 u: [我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。. S$ ^( o' x& v% A  O  k8 c
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
5 P' U* U) o; ]! L6 r6 c呢個問題好頭痛。- t6 d" D& V: C+ b# x
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
# X* I& {6 ^$ E
& \+ K+ u  J) i# K1 q( T外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   + m9 [6 M& f: \8 s" A
68 , Peach John , Victoria Secret
, t) q3 r4 w/ n$ G我大多數都係呢3間
8 n  n, p0 P4 E  T行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
* O8 s7 F% R! s/ f  S4 W呢個問題好頭痛。
' \+ ~' t5 }: n! l; L5 V我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
  h7 D! r/ T2 s3 I* m
; M* o6 J  ^4 ^3 j* l$ Z; h8 y: h外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
. [1 F0 Y1 J& F( B2 W有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
0 V- Q# R6 U# X定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla9 t2 N) Y: }+ h' B: P) K

3 y5 e% K' b2 e& V[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   5 q7 k' y, E7 l1 }

6 q6 A1 q% o8 l5 u9 {行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
8 p" q) J& ]8 B5 f( Z) u% v3 }: O
% e( p0 ?/ t, b# F$ x! P2 f+ AVS我主要買Sport Bra' T) a: _8 h) i. j0 ~
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size5 c4 ^. |  K6 F3 G$ H, Y, S
通常只係大中細碼無分Cup Size+ q, _" [9 Y+ z1 r
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
3 |, ]; O. J6 c7 P. B  E+ ?9 N對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
/ I; Z1 c1 n/ K) p咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
8 f% U2 i4 C9 X1 g5 ?+ y* ^& X% t/ T) }5 u6 ?" t
$ _  \  x! v! K* J. ^# W4 ~3 ~
VS我主要買Sport Bra2 [4 N  v* Q! A0 J; F9 l
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
  H% m" y2 Z9 l% [% H# e$ L通常只係大中細碼無分Cup Size/ w' P& p& L( J! `! b6 f9 P3 [
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
+ E& u8 X: X! q, C對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身# _: o$ [3 q" J, a& m, R% L, y% _) c
咁當然...款式就見仁見智
) U$ O4 N( \1 _# ~; C+ R+ K5 f% w/ w, }
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
6 q) C! E( l7 e2 f) d' d- V7 N0 ]. w  {0 R" ]
" w4 R& |4 B9 |$ ]
其他 bra 呢 ?
& s) Q( c+ J: u/ w
8 x% i2 L' w8 _- z; p/ N
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra( E" g3 T2 {9 C6 o3 h7 T7 x
有時買左新衫又會買Bra襯衫1 i2 p/ G- C0 u6 ?: F2 x
  o8 }1 o% {; t. Y. J/ H5 }
   8 o$ A4 }. i0 C  ~3 i/ o

5 l" l/ b6 ~' p, L# U- N其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   $ p8 _& r9 A7 |$ V1 j! t+ X

9 T5 n1 x0 N* L7 z, C/ v
6 a4 j5 x/ h1 S6 l$ ]: u68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra4 T% V: v$ }6 T. u8 @. x' \
有時買左新衫又會買Bra襯衫0 x1 j( g" }! x
6 Y+ ~% q. L! ?; D+ |
   6 m$ T- e" m' l+ x6 X8 t
. m6 p# ]! c1 {0 h- G$ A; w
其實你話其他Bra既意思係指 ?
7 j  u7 d- Y8 R7 D7 h4 A
有個地方一直覺得諷刺
- \/ O+ i9 S, N0 F- f68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
/ O7 }0 n$ L( T- P* S6 g  l呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d2 o6 o4 F; Y9 f) C2 i
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   4 ~- t0 U4 y2 M6 F; L2 P

( S' `0 F# Q( f+ b& A有個地方一直覺得諷刺
1 c4 k& C% G) H) n+ t, }8 U; g68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫, z) m, ]' g$ M7 j* v# Y; N/ C
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d  ]; X: ^  p/ T! m2 ^9 e3 u; Z$ u
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
9 c- W1 E1 f1 g: g- _7 w& L

T; P7 R/ N! U& x: ]# }" Z因為講舒服既話一定唔輪到佢0 G- r! y0 ]" C' ^& f
一日帶足十幾個鐘既就會明
4 a6 P6 R' M' `  X0 `. c0 [4 f- g# v佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   7 D5 b. F. e. M: q, p  F5 {+ H% s

& ?, t: k5 X; A7 T- n" _( N
/ p8 B$ A$ z' u$ g9 w& Z! w因為講舒服既話一定唔輪到佢
- b) x3 ^$ l9 h. ]- `' p一日帶足十幾個鐘既就會明
. K; r* k0 c0 q: z3 \佢係勝在平
+ T2 G: @* f, p4 L: o+ U, g+ E
托得又唔好,長遠著壞胸 4 ~% s; ^5 Y: ?8 X) t0 i  T
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
, Q+ a% S! U/ \7 W* b4 J7 a6 ]# y3 l( Z! u; l5 p; x2 k( X! `
' m  Q$ d5 m( C
因為講舒服既話一定唔輪到佢
/ y7 [; u  _& i: K* k1 S一日帶足十幾個鐘既就會明( Y* ?" N- P" Y
佢係勝在平
& ^; Y' |; r8 c$ m8 s
; w: ~3 B# a- z是,68 是平的。5 d! E. {. w1 H: Z# K( |6 U

0 L3 y: q) ]* o% i$ n5 e入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD