嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
, }0 y& N4 G9 O- R! F我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret, `3 O( F3 d8 C: m. S7 l5 r7 D
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。* N# j% O9 R+ Y# W1 z
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
) b; f' d, V* ?' W( v! L& F6 P呢個問題好頭痛。1 j8 P% i: X% D
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
% n, a# a# O4 X1 W& [# F/ Q/ B& \% ?8 T+ C, S" g1 k3 z
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
  Q1 n: t+ H8 h68 , Peach John , Victoria Secret
, c" d  Y2 e% o+ n) ?我大多數都係呢3間
& u, G+ I. B  [1 U7 R行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
! [4 j. d/ E2 L0 Y; d0 f* z0 v呢個問題好頭痛。( _7 q2 T2 I5 _( h0 [" J% T/ M
5 p: g9 c6 p7 F3 p5 |# _* @

& ^- w9 @# _; z3 N2 z1 d: @外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著$ M. `% s* m; ^; b' K; x
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦# ?8 \* N$ z/ ~* G7 F9 B
定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla6 B' b  G. K8 ]
" \/ I' O; h5 n2 A0 x* \: c8 J- s

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
0 c( N* I* s: M- c$ O" O' ~# O0 l. w% r- V
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
8 P4 K9 E& C3 [' ]* [% [8 k6 c0 y9 p" m# Q
VS我主要買Sport Bra+ y8 H# [6 @/ q7 i3 F8 O! ^
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size! I7 ]7 f) H' [3 q! o, P; H; a
通常只係大中細碼無分Cup Size
6 C; w/ y; i  p% E  \VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇3 f, C5 a. g6 b! N5 r
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
5 Y; u4 S4 p% ^* w3 v  z咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
" d% Q: q. ?+ D: o& W, l) H5 b: J5 |4 I% h2 j7 A( a
# A. h- k! K6 _' w% h' `; r
VS我主要買Sport Bra
+ d! e- g$ [4 A9 q' U一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
: U! K1 v  U# A* H' a通常只係大中細碼無分Cup Size( Y1 a3 M; Z7 s' o5 L. i; U3 E# z
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
- P' F' c" |! [! G1 f. B- _對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身+ U# C% |+ `( s
咁當然...款式就見仁見智
: O' Q8 A; j5 ]: ~. o: B
1 n) \5 M& c! c& G' w
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
! L/ [0 k5 y. l" @+ p3 M$ Q3 l0 q. }& T* X% d3 u
; t0 u, Q" d  W: l
其他 bra 呢 ?
( q& }8 z! x9 K8 t; h& _! l: y0 v2 ~2 A+ a0 `- U- C' z
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
8 {, }9 \/ x) X8 k) x* I/ |有時買左新衫又會買Bra襯衫* h# V! t: J2 K% j: z6 F% }
. O( n1 P1 H1 r# O+ _4 v" i9 W

6 o7 K8 N( h  A
! p8 _7 U4 ]  A其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
; K3 i2 V: E" @1 Z5 k( |1 W3 q6 {6 l% |+ ?3 m3 v& q" C- U9 H
9 N" |/ X# ^8 b8 S3 W) N' u4 ]
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra# R6 \+ O6 Q2 A* C1 I, q1 C
有時買左新衫又會買Bra襯衫
# n3 j4 O  [9 o& [. G& G+ g  C& v$ S. J  K- ~6 Q: L
   ' ?) n! p3 u2 K, D6 \
' E& h$ J" f6 b5 R' R2 u
其實你話其他Bra既意思係指 ?
* X( i1 }, D$ R有個地方一直覺得諷刺4 @2 @+ C* j$ L: ]4 J. i; v, z+ O
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
* P" S& u4 [* k呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d0 S% V% A( j/ R- ?5 `
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
1 r# D* U; h" u9 x6 J* W3 E. ^5 \0 x/ @. R# M. e  D: q
有個地方一直覺得諷刺
+ m# ^  h% `. I68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫) R/ d  I. j5 |+ W
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
3 [8 C$ U2 c; u但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
: ]! h. x. H/ @3 c  J8 N3 [% [4 X* n/ i, P$ o
因為講舒服既話一定唔輪到佢. a( W) Z' d  v
一日帶足十幾個鐘既就會明
6 S3 l, e" d" X佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   * ]2 i; M9 m3 l3 u5 c8 `% e

6 X  O. ]1 v) Q
" j3 _& n: s' @9 K因為講舒服既話一定唔輪到佢
. p8 K/ V/ [& F9 g; r一日帶足十幾個鐘既就會明
6 i& Y4 w$ [8 o1 d) D佢係勝在平
/ o' t; h2 H6 S& w
托得又唔好,長遠著壞胸 ( G+ x# j7 m7 [( Y2 m5 Y- F
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   8 y  U  s% z2 ^
3 ~8 H) h# Y% M7 ?
/ C5 `0 a! H8 E- |
因為講舒服既話一定唔輪到佢
& ]! V5 J/ B) }一日帶足十幾個鐘既就會明
: m# Q7 f& u- @2 a$ z& H4 ]佢係勝在平
- P" u  P% \; m" E, ~+ k8 ^2 V1 F) P+ |4 e  k3 A+ }& X" |/ b
是,68 是平的。0 o2 `) M3 v1 _. u$ e
5 G" s3 Q9 l% U% @
入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD