嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身  ~. x; L! T+ D
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret0 |$ O. T& ^2 E& _
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
' @6 L( T# P* y2 y1 r8 S7 s我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
" {; |) j* \: k4 v呢個問題好頭痛。8 B$ e# Q. ~$ f  U: }. D; A1 A2 R
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
5 g6 x* C0 ~0 `2 f* ]5 K5 n" r4 y0 P+ f" b* T% K
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表     L9 ]9 N  H3 o4 R+ U$ h: T
68 , Peach John , Victoria Secret; @  }+ M8 E( I- R8 Z6 v. ~9 ?
我大多數都係呢3間
9 z: z7 M4 z. F8 M行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   
, O7 T/ X- u' R- z$ U, h4 P呢個問題好頭痛。
! n# \! Q- e; T( g! T. T! z+ y我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
/ ~4 @# F! X( ^0 z3 s$ a) ~+ z, {! {5 F
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著
( a8 t7 j4 ?6 J" ^, T有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
: W  e" f6 p+ I7 w1 c" Z定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla, V- @/ R/ N7 L
. d! J; t0 W4 l& v! H  p

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   ) M! u" |: r9 d5 T; O; r( k; L
6 _. R9 P. F: [; \/ y7 ^- F! l
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
: }! P3 v- T5 Y
5 e0 ~2 B. s# \- V
VS我主要買Sport Bra
. |: N9 ^- Z3 `+ b' ]0 [- x一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
5 @1 P8 R  U0 o3 |7 m通常只係大中細碼無分Cup Size% t- g. R$ o7 }# \) X
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇* k( i8 J* [4 ^2 A: l
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身6 c6 b/ C/ A& v9 N* M' \
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
1 b: V% @7 F5 v  t6 X) ~" [9 E( T/ W/ }" t8 H. \. y$ U
9 b1 N! N' Y! |5 V4 m
VS我主要買Sport Bra: ?5 ~: P0 `( T
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size" h" m2 f. c4 y2 N8 g6 \2 N" r& d
通常只係大中細碼無分Cup Size
/ f! z, w5 [  {/ |VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇1 V8 J: F6 A2 m% ]  }. }, t/ E/ ?
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身  U+ y5 V# H4 B
咁當然...款式就見仁見智
" V' T# J" H+ J( \
# G6 P. p8 g# N2 S! U
其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
1 g+ A: O( G, B0 S! N
: N3 e- s" ^8 x/ `( |9 Q! m
8 X& U0 c  J* {% @0 a; u0 F其他 bra 呢 ?
, O, Y# L2 W0 h5 n$ ]; A! z

3 E  S7 c0 H& I) i0 R9 Y$ ], j68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
2 B4 l  F4 Q7 W9 L4 U9 H有時買左新衫又會買Bra襯衫: @! R  T( N( c1 s
! e5 o" j2 @" ~
   2 |9 O$ ?2 k! e8 _2 l: {
0 \& p, z9 ?- L8 {* {! c
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   * D$ J( m4 `) a

* G/ z: x, P6 q) b* f0 _& Z9 m% Y  z$ m
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
4 |0 v; p$ }7 v" {有時買左新衫又會買Bra襯衫3 g4 a- b* ^9 C9 ]& [. \) D
1 e* ]% b1 B( u6 z5 U/ [% |5 Z

( a% U' G- u& B) `8 `
$ d6 O* ^& a( S$ p& l$ w其實你話其他Bra既意思係指 ?
% S; Q/ E& n" _& Q8 \" n有個地方一直覺得諷刺. S( u& ~# p7 L$ R
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫+ j+ h$ B8 Z2 _5 {7 c- v
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
$ u  C4 g2 a8 v+ c, T- C: C但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   & k1 p. j' H0 ?7 z

. r6 c9 A0 G# g# f7 I1 G3 k2 _有個地方一直覺得諷刺
8 k  e' t" |7 o) b9 L. U$ G8 C68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
' g/ j9 \9 G2 w0 D+ \呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d6 [* n1 f( `. {1 l; h; b$ X, h4 r
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
0 B2 }& Z; q' ^3 c
! i7 r1 K% y# Z7 P* V2 ?7 x0 Z# {# {
因為講舒服既話一定唔輪到佢
( o2 W1 L- u1 p, @+ _( }, E一日帶足十幾個鐘既就會明' G2 `+ ?( V5 ~1 D3 R% o1 s: M
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   2 \4 ~# c) }: l. U- w, y8 w

# m" i/ D5 I4 U* n! m
$ h" G1 B. }& f因為講舒服既話一定唔輪到佢
% _' v4 X& d1 [3 w2 v# T一日帶足十幾個鐘既就會明
; ?" {6 C8 V+ R/ i1 c佢係勝在平
( E/ h4 ?$ v. v& s) p
托得又唔好,長遠著壞胸
; {$ C1 o& g2 \& ^- J# s/ _! q所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
6 I$ Q4 k/ h, z; C
3 m0 f( J3 j/ A0 c1 h3 M
% V$ Q: _) R* G0 c因為講舒服既話一定唔輪到佢8 W/ G7 `# y/ m7 Z- g* m
一日帶足十幾個鐘既就會明! v) d% x6 _% t9 U( w& M2 a
佢係勝在平
. B' @0 b) h8 h) Y$ {% p5 Q/ f
" Y8 I% g( Z: w" B
是,68 是平的。8 U9 {& \, {8 D4 o; j

' |$ j- E* d9 S9 Z8 T, q入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD