嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
9 V/ r6 J, Z4 v4 {1 b/ _  @% X我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
7 g) n8 ]7 Z3 c; A我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
( Q6 ^8 v" ]; P/ p( W) S8 ~我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   + Q# J- u' B: H
呢個問題好頭痛。! w6 U/ V) Y6 V% s+ q: N
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
0 j3 w, Q9 H  h5 S9 R  o# g& {2 g2 v  ?0 C( q5 M7 g+ t
外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
" M6 Z' U; A& v: {" M3 Y6 T68 , Peach John , Victoria Secret
2 w% u: j, R! S" B( F5 w0 n我大多數都係呢3間
& p: Q! y3 R( f. Y, x
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   + i4 ]! ]$ j4 J; J
呢個問題好頭痛。
, Y* ]4 F8 J5 v$ N) G  ~* w9 P我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
3 @  `; K" e+ s% U# t! d& o/ y) |4 ^0 H3 O6 N1 p
外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著: O; i* C' w/ _) G9 L
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
% h( d! J. M3 ^2 c2 U8 }定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla/ T7 e8 |" E& n% m" S$ K7 F+ ]3 v; E

c% q& W, Z: ~2 z, V% C2 g) O[ 本帖最後由 L.Cathy 於 2019-2-25 20:50 編輯 ]

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   . m9 w( F+ a5 y# u
$ a( g3 ?4 t" l& r9 X
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
7 w$ O& L* {. d* w; b8 j2 l8 B$ c! E& ~- \) ?
VS我主要買Sport Bra! [: H' Z/ y0 n7 U  p+ s) p
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size: p, A9 _  m' j3 Q
通常只係大中細碼無分Cup Size9 o$ w  i% ~; t2 V
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇. N7 q  H; {$ t' j; c5 @
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
( D7 ?7 s, i' a! O0 c2 Y, W咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   & ^4 d, _2 c4 s7 O
4 v( A% [; x: B' E5 n$ l/ C
5 ?7 \5 ~$ _+ f# Z" O* g. f
VS我主要買Sport Bra. n& K' \' A. b. W" f
一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
# O0 P* P( G3 x4 U5 K通常只係大中細碼無分Cup Size
1 c6 z) l6 y, t: @VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
1 t7 F1 l- v# F對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
# \  e" X; [2 \% t5 j9 E2 B咁當然...款式就見仁見智
, r& f+ h) V5 Z
3 O- n: u" i  d其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
2 K( e$ E7 s6 F6 e5 ]
8 S4 a% ?4 \7 @* n% j" \# `% E$ D& U
* ~2 U2 h; x4 ^, o其他 bra 呢 ?
5 S0 C2 ~- d+ j! J

6 Y: f: J  |+ s68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
7 L: _) x0 u7 ]* x有時買左新衫又會買Bra襯衫. ?0 O% T! Y  [" V% I, z

; ?4 t7 l$ h+ H  
5 L) C9 M3 V, }7 [6 |0 `3 R+ `1 k6 w8 U* e* V" u" d. |3 y
其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
; P$ K! A- [6 W0 @! \5 t
( W% Q4 r# f0 z% o- J4 _3 t, c& |3 N& y% J2 H. X3 C
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
+ z+ ~7 e& l0 K有時買左新衫又會買Bra襯衫% Y0 u1 m, J9 ?% }1 I

9 ~! K. Q7 C: d0 Z+ t  
( D8 ^  @( _" o1 Q- A% H3 R
, P2 u) T! _- m* v9 |其實你話其他Bra既意思係指 ?
; u2 L8 z3 m+ `* m3 |. y9 Y有個地方一直覺得諷刺
4 Q* ^0 p+ D9 E3 D: O8 z3 A: j68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫$ i! A4 b( s6 U% Q3 ~
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d/ X* U8 e. w" P2 [4 Y
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
- p7 ~3 ?: E- i7 K+ ~; S' B, q, X# @
( z& n' y; z( }8 s有個地方一直覺得諷刺$ i. T1 w/ a/ e0 K# ~( d
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
" e' U1 W9 U) W+ U- q呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
. n% b  _( p& y但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
  b4 s9 k+ k- k' n4 N- t- f' k
  k4 z" G) I( K
因為講舒服既話一定唔輪到佢
4 v7 B- ^; z4 _8 @一日帶足十幾個鐘既就會明" h& x4 p6 P6 z  u. }" L6 U( ]
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   " s: o3 I+ @2 Q( ?) J
+ {; E9 g8 k( K5 |2 k. l3 [& J8 E

0 A% j( v0 L+ [5 o; `0 m6 S6 b因為講舒服既話一定唔輪到佢
6 X8 S4 F# y  J一日帶足十幾個鐘既就會明
2 i% B0 `2 z( c) ]4 e6 ~& \2 K9 n- }佢係勝在平
5 d, [3 ^0 }# _
托得又唔好,長遠著壞胸 1 Z- w0 o/ r7 V6 d" E
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   1 n- ]0 i" J4 X+ x7 d
- \4 I6 Y3 n$ L) h8 ?  C* k% t
' h' E( F% ~1 ]. {: g% m
因為講舒服既話一定唔輪到佢/ }+ R$ t; T3 K5 `
一日帶足十幾個鐘既就會明6 r: [1 h/ W" Q
佢係勝在平
7 }* {" ^7 s) j+ J
* |, |- a; u4 r是,68 是平的。
. r$ o/ m7 F' H* b2 T- Z8 z8 R5 b" O7 d
入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD