嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   3 o6 k# ^; q  k$ l4 c
姐姐多謝你宣傳我個post
/ o0 v  |! p  e0 b1 j& a$ z: g) V好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買6 w" t, S. l0 ]; W3 G
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
4 T0 p8 m0 P4 k* g5 y著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長+ @- h" a) [: D0 f" K9 t% c- B
不過試過著過一次出街,  ...
. Y& ?+ J7 N* u# `" c/ L. g

+ ?0 u( i5 f$ t9 K+ o2 O, m: V! F如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   * K; J* \/ s: Z: y" u, [
呢對真係好性感!
2 E$ Z/ n. g6 Y6 H; }8 U% C2 T
一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋
  C6 @, S3 F+ \0 H+ H- W7 w! i好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   . [+ _/ |; w2 Y; g! T7 \7 m; B- {

( I# G4 ~+ T, J5 v6 Q# W% I' G! G( Y4 O; j" r
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。6 l0 ], S/ x8 z% d
8 I. X6 A% e: r% C/ `* F
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   
) t4 P8 a; W# ^. V3 ^, X2 S. |好高,可以行路嗎?
& O9 X  e2 |' T4 N. f# y
我自己就覺得咁高好勉強
3 q9 r. f2 A% Y$ C0 h$ B" t; m" Dhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   ! @# R) |* X; O7 [* B

' _9 l0 {+ N; h/ `4 y2 Q' y! q  @( _# }. O# W
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
! a  M; G" Z! x3 s1 ?' C& i
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性6 R! K4 o8 i1 q; \3 t' d
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   - X1 z0 J0 `& s- p+ ?7 ?6 y

" q. R" e- Y: ^taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性) j* W1 H1 z7 _  y6 m
要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
& s8 v1 x3 S( H% y/ S6 B7 N. \, Y, V: x
加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   
; Q7 }$ q* B# r* P7 \3 I# M( O1 n6 b& O' u  `, a" e
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
/ g& \1 S4 q4 Q3 E2 r& A! E% I; x
係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   
/ v& q1 i, l" q8 Q. U) @4 W. g/ S& T8 v! @6 ?
我自己就覺得咁高好勉強
' n1 q% [/ @, o( B2 k  q0 j. qhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
+ d# W- o/ `: v$ j1 [9 S6 v# C+ G) x
我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來