嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。) n$ e; Y# Y, B5 f5 a  ?$ R
' k6 }& K$ Z$ o
我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html! Q7 s: u' U# J# I& A2 K; i1 @  d2 J' z

, e" N; V) h1 b4 }4 n& l! \
2 y3 Q! g) K6 |3 a$ ~3 T& J" n4 R/ A* U# I$ l0 C6 m; v
當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html
, k1 C* u7 ~' E) h* L7 R
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
! l  D1 G. u$ l. h) R
原來本身是CL設計的老款式' r" ^9 c! X! c+ {, A4 Z
. j$ R5 T. i" _, k* f" f! ?
個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷
! p! O! F3 t. S* t3 @3 {
3 ~$ l' q3 L: ]! h" _$ \# f. @9 f7 P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm   L% C4 _  i5 q$ Y8 B7 [- B9 w8 D
6 e- X+ _( V' M
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   3 I- Q/ d1 n* P6 j
穿上圖呢!!??
( X, ~) ]3 F$ R! |: Q+ o$ N5 k6 B' g' ]
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   1 y8 i/ x4 ^1 l2 P5 b
13cm 0 Y5 R1 }! a; \- z
# h5 L; A& Y. U, p6 z
快去看看有無穿上圖....
, g) T& F3 N- e2 `1 f2 V! c) e. f1 w
- r, f! m3 U, \! }  O' @9 y6 a
暫時只有一張試穿圖
$ J; [8 O- R9 ^  P( u
1 U, h4 ?0 e, E3 l; v( B
+ d6 R8 C5 e7 Q1 N2 j) M[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

" s4 l& Y5 f' v. f
7 Y9 ?) p6 C. I
妳著得很好看4 }' M9 t7 `: Z0 s
幾銀?
$ E0 p5 S4 z, J- }0 K, W
# w& M4 H, f$ M$ d[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-3-30 12:55 編輯 ]

姐姐多謝你宣傳我個post
9 C# p# r. S2 l0 o好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買, b. e( v6 B+ C5 z5 x
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份9 N. `# M5 W) x% a( ~, W
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長) Z, ?* ~$ s1 `+ @) a7 Y
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服 $ W* J; u( y; I! K; d7 y
( ~, w& n+ X( v6 p6 ~
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
3 W$ Q! j; I4 M; b5 [9 N8 z( W之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。. [( R4 ^3 N. i7 y* `5 D
: h1 g* F( U% P! v5 y
$ r4 q1 F) u; x* h  P

) ]2 f- X; F; F" g- h4 C3 c% s當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
$ m- x4 b6 [( t# ]; @
- |* M5 s) ?+ t5 c" u  _
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
/ O9 u* U5 T$ u" K% [之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
6 P9 N! o4 R, `  U* d; q; |" E; I; F7 Z
7 W0 G* i' k5 T8 U7 m7 ^: \; }9 f

9 |# ~  N& B, y- @# t' `當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
, f/ u5 ~  {# j# X9 O& {( F8 C4 g* N
很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
/ x$ P% a# ~9 U' N姐姐多謝你宣傳我個post   N9 B  S9 b% u  L5 X3 y% G1 P
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買9 y  T. ^) o2 Q/ y& E# e- F
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份8 u! z; Q! \5 R7 ~
我都係鍾意嗰少少透明6 C( `+ \: H0 Z. L( t6 v  e3 F3 j
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
/ F4 r6 }* n. W$ A穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了9 Z% Z4 J/ p5 Y4 W
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服+ {4 v  W- z- D5 Q4 O
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好3 X: U5 z/ `& Y. L7 G
4 c. u5 v( k; q+ v! J
# J8 D! s% J7 L$ K6 ?0 `5 V
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。8 G: c# |* [6 q

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
+ E* p& u* U) M+ [0 Q6 ~  I1 T; l
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享