嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。/ ]' `. }; }: D* |% ?* D' l3 S

( T' @' J% h7 e' H. D3 U我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html& Q6 c  c0 C( W2 x  B4 S
* H9 f! m" W3 P  B
' c+ Z) M6 m4 p8 I" h- Q

1 ?& M4 M+ |& Y" G8 @6 V當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html
7 j* l" @7 s7 C, z; T
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
7 c' J7 Y. M9 X7 o6 _! F
原來本身是CL設計的老款式* f9 Q" S" A8 e1 J$ @( T

8 E9 N' ]" r6 K( C個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷3 J- {8 @+ v( G( \' y
/ b! b5 _  ^7 Q8 u0 q% E+ N
) \2 O7 d* G0 m% I
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm 2 u, P) X/ s2 o0 Z
; x4 k  s9 u/ M. T9 b
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   
- G- F, Z* {& ?' _穿上圖呢!!??
5 f$ @/ P4 x+ m( X0 e$ t' a
! }; I5 ]5 u5 p
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   5 C- N# F2 V$ q! l( Y7 \& j
13cm 9 ?7 T4 ]: {6 J( d6 J
  D0 b: _1 v9 B9 z% P
快去看看有無穿上圖....
' c, S. d8 i; Q# t9 v3 Y
/ x* k+ L) p( ?6 e
暫時只有一張試穿圖
* o) v+ O% a4 K* v& g9 g5 s0 j6 [- E, U8 I3 U8 E4 U; _

& n! V. o$ ]# v2 B3 }  p[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

$ Z8 R1 Q9 E& i5 \% u7 G% y) n  H6 W
+ k( M$ k: I: {0 \  P& M7 k; n
妳著得很好看
' l2 _4 V2 g* y, \3 x/ G幾銀?
& j  F% n0 \% S. B% e/ ^! ?  j7 c6 N; T

姐姐多謝你宣傳我個post 4 n. ]$ O% Y2 t! v1 ?
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買' ^! e* A" v$ b4 Z9 i* c
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份8 g5 w6 q8 I' r6 B% n  d
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長7 D+ O1 V7 N) N( m: [, k
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服 % a1 L- p: P3 L" F. ^5 k
! a+ O" I5 K/ W. Y9 u! f
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
. v: u8 j# i& ~/ W: t! |之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
/ {" D( s! y: t" f$ c# R8 S+ w
2 t9 l! j% E( D3 T' W! g8 y- m  Q
9 r( X7 A& s! w! y
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
+ o+ H( e% Y. I% w* Z% p: i  V: y& ~
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
9 R$ S: b) a5 X5 L1 m+ O之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。9 W; c6 g- [0 `8 H1 p! r% ^! ^0 G/ I

$ e7 R6 b) ]/ W/ v8 A/ F% k2 ]  i, V! Q) x. L$ V* [
8 v! A7 o+ ~: S! F* x
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
+ X8 n& k$ \6 q, D+ T% Z4 E7 j! D8 g  L. y7 l( _
很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   - N1 c' X' C' i0 y5 T, D
姐姐多謝你宣傳我個post
3 `/ ~  S5 j$ ~) b好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
$ n' ^* f3 H; {1 k& E& R6 ?* ?. {6 x當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
, k1 u/ j# I6 O; M我都係鍾意嗰少少透明
' h0 A4 g. `/ _  I! ]) B/ o. i著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
/ k, C0 ]7 z% r! v5 w* G7 Y穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了: A, ?1 j  }' U  d# x2 |, |3 l
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服
: n7 ~, ]9 q- v) ~/ V8 Z% o3 ?) v6 U. a- {# @對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好3 w3 T0 g! ~! n5 c1 W) d% }( ]; F; a' k
- c! o8 N9 b. c. G8 w

# @: l4 v9 ^% O, R" H* }9 O: w後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
( u- @/ F4 c- o- p$ R: o

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm
2 i0 ~, C# M) r* h- ~5 d4 L% V* p
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享