嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
6 r, k, @8 X, w! n! u
7 p( X  V# a1 @! X我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html* G8 h9 h' e5 h8 F8 Z0 {
6 r' r/ S) v/ P# U9 i# a
) L4 c( F: l3 P2 ~; s/ x4 h# C, J0 }
: P6 }# {' D8 Y! E. l0 \) K
當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html. O) R% S$ W! X! b
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
" d; S) p# P  G7 Y
原來本身是CL設計的老款式
4 \  Z1 T& A) v7 E! G9 M, S# \' Y5 V/ z9 N; H
個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷
; f. d7 s& H& d: V: B/ i$ H/ Q. N8 F$ a5 T# y: m0 S

/ b& i  K' b. M' B5 j  H/ \[ 本帖最後由 samou 於 2021-10-10 08:51 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm
" e# v7 [$ W* w
5 c9 n* M0 n/ z, J快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   ) f% q- o, c" `4 G5 E5 U" n
穿上圖呢!!??
8 d* ~! X7 ~" N5 h7 d! }" z7 b. B/ c6 H* n7 H! D3 a
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   
  K0 y/ @9 P$ _; g* n! C. S8 j13cm
& e. {' K! R# M# e- l- T5 N: `
- K" l! m; l( }# d. ^+ N4 B3 w0 O快去看看有無穿上圖....
" y! f6 |. `7 ~
) Z% M* T' z% M& u& K' X: ?) f4 A
暫時只有一張試穿圖& E: C* \% s# Y4 n% {
2 R; U; K6 d8 }8 ?' v# K- _
) Z$ O5 W% }* A4 S6 k+ W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

& a, x: _2 a* w. ~+ W. E! V* F7 e; }; }  h% T9 @, {- n
妳著得很好看6 E1 e+ [1 u( T
幾銀?
+ {! F5 J- ~. l) e: a. d- d4 y" o% s9 R% j5 y1 K

姐姐多謝你宣傳我個post , p( x+ u/ F" I% ^
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
* e& Y5 Q; k6 K' q, f! F4 Z當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
% P  S/ u" R- T著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
# H/ ?9 G; U; V) H; v不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服 / Y" C6 O: \; f$ _$ O$ C1 q
* k1 w: g. `+ G( {+ [( `
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   
  R% a4 o' V( U7 q之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。" D) _+ o; T' U- w

$ k& M# J0 q" U7 ~+ x1 R. o7 v* `' l- [2 n2 z
4 k/ m& C% M9 F, T
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
3 l5 u3 h9 \9 x# A: x5 p. n9 a9 E7 e# s
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   ' Q; k5 J: R; V; E
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
. v9 a5 q( t9 u8 [1 @* N
8 \' R% B3 T. o' [; W
$ {" x- q8 S% V' c+ K4 m8 R4 g5 d# R" c5 l3 n3 [! ^9 x3 X: x2 K
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
+ K7 Q# V% L1 z6 f" b

& b9 |! D1 l5 Z, A很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   * u% |: Y5 I* m, ^- {, G
姐姐多謝你宣傳我個post $ o* q" \3 k$ |: s
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買
" S4 Z7 q4 Y( j, O! U當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份' r7 s) ]7 B0 P. z( a7 x
我都係鍾意嗰少少透明
4 c4 j. \/ i4 @! t著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長
  G* Q1 y$ |8 ?. r! l4 @穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了7 z- \5 `, x+ L' \7 ]
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服5 m7 z5 v. M7 \5 T: ]+ O5 f
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
  _* w2 r/ r: P7 v) x0 H
, u9 i+ a2 T6 I0 ?  C1 P7 ~4 g9 L% A: K; \# o% r) `
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
+ X" {4 X" i& z) p0 O3 k% ~0 [

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm ; U, c* X5 U2 o% F, G7 ]; F0 q# u6 h
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享