嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

28歲事業有成直男,想識下認真拍拖既偽娘卅藥娘。前任都係藥娘

28歲事業有成直男,想識下認真拍拖既偽娘卅藥娘。前任都係藥娘

自介下先,今年28歲,高大。自己做生意,有車有樓,平時都唔愁冇女。同過女仔拍拖,但兩年幾前上網識左前任,係藥娘黎,覺得對偽娘卅藥娘都改觀左,可能同比女仔拍拖更開心。1 z' k0 d. w* @+ E* ^+ |+ e. I0 G

; ?3 R/ d) o# G1 D6 K+ q/ O 想係到睇下識唔到識到岩傾既人。: f( E! A  P  X5 t7 }) g' \
+ V/ b' P/ k7 [+ r' `: F0 [' a2 r
希望對方身心都比較女仔,同埋25歲以下。 pm我留contact傾下計
+ o: o: D. g; e) n  L
: G# A: j. n' w: c2 `5 I[ 本帖最後由 jacksonlee 於 2019-4-13 18:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 jacksonlee 於 2019-3-30 17:33 發表   
* K2 D8 Q6 A/ b. t 自介下先,今年28歲,高大。自己做生意,有車有樓,平時都愁冇女。同過女仔拍拖,但兩年幾前上網識左前任,係藥娘黎,覺得對偽娘卅藥娘都改觀左,可能同比女仔拍拖更開心。
8 @& X% p- p% G& r% |2 i
1 V; e3 b5 O% E( c8 Q 想係到睇下識唔到識到 ...
3 \- l  C. p3 y" |0 h
$ X% f/ @: y( e
可惜,我年紀大了 25

引用:
原帖由 joey221 於 30/3/2019 21:34 發表   % N- e$ R! y+ y5 L3 g* O/ I0 z5 J4 o

6 f5 @  H! H, {3 z4 }8 v
/ {- ]; u& C4 Z1 X7 t可惜,我年紀大了 25
; T& j  ^8 }1 a9 I25也離我很遠了…

886 ぷ(卅▽卅)Bye~Bye~
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

回復 1# jacksonlee 的帖子

25唔好走禁快....
% J. S. e& C- i, M4 |0 y
6 N3 j' j' Y& Q0 |( E! j4 o等我阿~~~~~~~
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

push a bit

嘩, 筍盤喎 $ Y( t5 X! K1 B: l4 I1 r/ N
我35 , 我倒貼埋大床得唔得
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-4-6 17:34 發表   # i- y& ?8 O) P$ k$ e
嘩, 筍盤喎 7 H* B. G0 s: ?7 C6 ?# d1 B9 I
我35 , 我倒貼埋大床得唔得
/ V7 {$ O! n1 y1 f$ ^* N3 i" [$ b+ _

超荀盤 * Z$ f( P3 t- ?5 `6 ~8 {) L+ E) m2 n

推一推

推一推

推一推

推一推

推一推

真定假, 係唔係釣魚post呀

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:59 發表   
; V+ M9 \8 V, o7 T真定假, 係唔係釣魚post呀
" _& X' R# h/ x9 z4 Z5 M; a0 f1 P

; r! z6 F% f( A6 M7 l' \" I 請問有d咩需要假?

you didn't reply my pm

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2019-5-15 21:59 發表   
+ \" L0 Z" V1 N" }$ q; T7 I8 Hyou didn't reply my pm
8 ^4 t: [! p2 w6 T* v1 i2 ^0 m8 `( A4 a2 v3 }; r5 g- ?
sorry, but i dun hv telegram

Hihi 我pm左你吖
眼鏡控xd(其實都係加分啫)
大隻都會加分哦